Murat Övüç, trafikte terör estiren oğlunu savundu: 'Görüntüler eski, oğlum iyilik timsalidir!'

Ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün, otomobilin camından küfür ederek tabancayla defalarca ateş açması sosyal medyada tepki çekti. Murat Övüç oğlunu "Görüntüler eski, oğlum iyilik timsalidir" diye savundu.

Ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün trafikte adeta terör estirdiği anlar büyük tepki topladı. 

Burak Övüç'ün sosyal medya hesabından yayınlayıp kısa süre sonra sildiği görüntülerde otomobilinden evlere doğru rastgele ateş açtığı görülüyor.

"DÜŞMANLARIMIZ YAPTI"

Burakcan Övüç’ün babası Murat Övüç, videonun iki yıllık olduğunu iddia ederek, "İki yıl önceki görüntüyü tekrar önümüze getirdiler. Düşmanlarımız yaptı. Oğlum bunu iki yıl önce çektiğinde uyarmıştım.

Gençlik hatasıydı. Oğlum sonradan çok pişman oldu. Videoyu kaldırmıştı. Düşmanlarım bu görüntüyü tekrar gündem yaptı. Oğlum iyilik timsali bir insandır. Çevresi onu tanır. Zaten çok pişman oldu" dedi.

Burakcan Övüç, daha önce de bacağının üstüne koyduğu tabanca ile otomobilini kullanmıştı. 

Murat Övüç, trafikte terör estiren oğlunu savundu: 'Görüntüler eski, oğlum iyilik timsalidir!' - Resim : 1

Polis ekipleri Burakcan Övüç’ü bulmak için harekete geçti.

Murat Övüç, trafikte terör estiren oğlunu savundu: 'Görüntüler eski, oğlum iyilik timsalidir!' - Resim : 2

"HEM ANALIK HEM BABALIK YAPTIN BİZE"

Geçtiğimiz Babalar Günü'nde Murat Övüç, 19 yaşındaki oğlu Burakcan Övüç ile bir videosunu paylaştı. Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün babasının Babalar Günü'nü kutlarken söylediği sözler dikkat çekti. Herkesin Babalar Günü'nü kutlayan Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün "Hem analık hem babalık yaptın bize" diyerek güldü. Övüç ise paylaşımında "Senin gibi bir evladım olduğu için çok mutluyum" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Murat Övüç Burakcan Övüç magazin haberleri murat övüç kimdir