Hayranları merakla bekliyordu! Fahriye Evcen'in yeni dizisi belli oldu

Hayranları merakla bekliyordu! Fahriye Evcen'in yeni dizisi belli oldu

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Fahriye Evcen, geri dönüyor. Ünlü oyuncu, TRT 1'de yayınlanacak olan Alparslan dizisinde rol alacak.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'le mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, 2019 yılında dünyaya gelen oğlu Karan'ın tüm bakımıyla ilgilenmek için ekranlardan uzak duruyordu. 

Hayranları merakla bekliyordu! Fahriye Evcen'in yeni dizisi belli oldu - Resim : 1

Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol alan Evcen'den hayranlarını sevindiren haber geldi. Yaklaşık 4 yıl sonra ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu TRT 1'de yayınlanacak olan Alparslan dizisinde yer alacak. 

Merakla beklenen dizide Fahriye Evcen'in partneri ise Barış Arduç olacak.

Hayranları merakla bekliyordu! Fahriye Evcen'in yeni dizisi belli oldu - Resim : 2

Akli Film imzası taşıyan dizinin yapımcısı Emre Konuk ile Fahriye Evcen önceki gün bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Konuk, "Hoş geldin Fahriye Evcen" notuyla müjdeyi verdi. 

Hayranları merakla bekliyordu! Fahriye Evcen'in yeni dizisi belli oldu - Resim : 3

Alparslan dizisi yeni sezonda TRT 1'de yayınlanacak. 

"BURAK ÇOK İYİ BİR BABA"

Fahriye Evcen, bir dergiye verdiği röportajda Burak Özçivit ile evliliğini ve oğlu Karan’ı şu sözlerle anlatmıştı:

"Mutlu bir aile tek temel prensibe dayanıyor; o da sevgi. Burak çok iyi bir baba. Şefkatli, ilgili, hassas. Empati yeteneği oğlumuz doğduktan sonra daha da arttı. Karan için en iyisini yapmak için çabalıyorum."

Hayranları merakla bekliyordu! Fahriye Evcen'in yeni dizisi belli oldu - Resim : 4

Evcen'in dikkat çeken röportajından öne çıkan diğer bölümler ise şöyle;

"Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla TV açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp gidiyorum."

"Pandemi döneminde şık elbiseler ve topuklu ayakkabı gizlemeyi özledim.Uzun vadeli planlar yapmam. Sadece basamakları doğru şekilde çıkmaya çalışırım. Bazen durup dinlenmek gerek. Şu an öyle bir dönemdeyim mesela. Odağında doğru yolun varsa, ilerlerken nerelere saptığının önemi yok."

“Kimseyi idol almadım. Ama birçok kişi bana ilham verdi. Birinin adımlarını takip etmek, sıkıcı olurdu. Her insan parmak izi gibi kendi kendini keşfetmeli.”

“Beni hayatta en çok besleyen şey hayal etmek.”

Kaynak: Haber Global TV

Fahriye Evcen fahriye evcen'in yeni dizisi Emre Konuk Barış Arduç Alparslan dizisi TRT 1 dizileri TRT 1 dizi dizi haberleri