Demet Akalın'dan trafikte terör estiren Murat Övüç'ün oğluna tepki: 'Sorumsuzlar!'

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, otomobilin camından küfür ederek tabancayla defalarca ateş açması sosyal medyada tepki çekti. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'da sosyal medyadan paylaşılan o görüntüler karşısında sessiz kalmadı.

Instagram'da yayınladığı videolarla adını duyuran Murat Övüç'ün 20 yaşındaki oğlu Burakcan Övüç'ün trafikte dehlet saçtığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. 

Burak Övüç'ün sosyal medya hesabından yayınlayıp kısa süre sonra sildiği görüntülerde otomobilinden evlere doğru rastgele ateş açtığı görülüyor.

Demet Akalın'dan trafikte terör estiren Murat Övüç'ün oğluna tepki: 'Sorumsuzlar!' - Resim : 1

Sosyal medyada gündem olan ve eleştiri toplayan görüntüleri Murat Övüç, "İki yıl önceki görüntüyü tekrar önümüze getirdiler. Düşmanlarımız yaptı. Oğlum bunu iki yıl önce çektiğinde uyarmıştım.

Demet Akalın'dan trafikte terör estiren Murat Övüç'ün oğluna tepki: 'Sorumsuzlar!' - Resim : 2

Gençlik hatasıydı. Oğlum sonradan çok pişman oldu. Videoyu kaldırmıştı. Düşmanlarım bu görüntüyü tekrar gündem yaptı. Oğlum iyilik timsali bir insandır. Çevresi onu tanır. Zaten çok pişman oldu" ifadeleriyle savundu. 

Polis ekipleri Burakcan Övüç’ü bulmak için harekete geçti.

Demet Akalın'dan trafikte terör estiren Murat Övüç'ün oğluna tepki: 'Sorumsuzlar!' - Resim : 3

Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'e tepki gösteren isimlerden biri de Demet Akalın'dı. Akalın paylaşılan videonun altına "Eski asistanımın eşi evinden çıkarken silah kavgasından kafasına mermi geldi ve artık yok!  2 yaşındaki kızı babasız! Sorumsuzlar, Allah kahretsin” diyerek isyan etti.

Polis ekipleri Burakcan Övüç’ü bulmak için harekete geçti.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın Murat Övüç sosyal medya Burakcan Övüç magazin haberleri murat övüç'ün oğlu burakcan övüç