Murat Övüç, trafikte terör estiren oğlunu küfürler savurarak savundu! Ünlü şarkıcıya şoke eden sözler

Instagram'da yayınladığı videolarla adını duyuran Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, otomobilinin camından silahla havaya ateş ettiği bir video yayınlamıştı. Murat Övüç oğlunu savunurken, olayla ilgili paylaşım yapan ünlü şarkıcı Fettah Can'a küfürler yağdırdı.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün trafikte seyir halindeyken, otomobilin camında ateş ettiği görüntüler sosyal medyada tepki çekti. 

Görüntülerin ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Burakcan Övüç’ü gözaltına aldı.

Murat Övüç, trafikte terör estiren oğlunu küfürler savurarak savundu! Ünlü şarkıcıya şoke eden sözler - Resim : 1

EVİNDE ARAMA YAPILDI

Burakcan Övüç Silivri'de yakalanırken, evinde yapılan aramada sonucunda, olayda kullanıldığı anlaşılan kurusıkı tabanca, 2 şarjör, 50 kurusıkı fişeği ele geçirildi.

Görüntülerde yer alan otomobilden silahla ateş etme olayını Tekirdağ’da gerçekleştirdiğini ifade eden Burakcan Övüç, işlemlerinin ardından çıkarıldığı adliyede serbest bırakıldı.

OĞLUNU SAVUNDU: "ELİNDEKİ KURU SIKI"

Burakcan Övüç gözaltına alınınca babası Murat Övüç ise oğlunu şu sözlerle savundu: "Elindeki kuru sıkı. İfademizi verdik şu an evde uyuyor sıkıntı yok."

Murat Övüç, trafikte terör estiren oğlunu küfürler savurarak savundu! Ünlü şarkıcıya şoke eden sözler - Resim : 2

Murat Övüç daha sonra ise oğlunu eleştiren ünlü şarkıcı Fettah Can hakkında şoke eden sözler söyledi. Övüç,  "Birtakım gereksiz insanlar bir şeyler yazmış herkes hakaret etmiş. Bir tane bitik herif var ıslak odunla sabaha kadar dövmek lazım demiş; o ıslak onun var ya onu senin ...... ben. Sen kimi dövüyorsun lan!" dedi.

Murat Övüç, trafikte terör estiren oğlunu küfürler savurarak savundu! Ünlü şarkıcıya şoke eden sözler - Resim : 3

Şarkıcı Fettah Can, Burakcan Övüç'ün sosyal medyada büyük tepki çeken videosunu paylaşarak, “Sabahtan akşama kadar ıslak odun lazım” notunu düşmüştü.

Murat Övüç, trafikte terör estiren oğlunu küfürler savurarak savundu! Ünlü şarkıcıya şoke eden sözler - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Murat Övüç Fettah Can Burakcan Övüç magazin haberleri