Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş'a aşkını haykırdı: ‘Seninle her şeye varım’

Magazin Haberleri Hande Erçel
Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş'a aşkını haykırdı: ‘Seninle her şeye varım’

Şarkıcı Murat Dalkılıç, eski sevgilisi Hande Erçel ile aynı dizide rol alan Sitare Akbaş ile aşkını sosyal medyada ilan etti. Dalkılıç, ilk kez sevgilisiyle pozunu paylaştı.

Kısa bir süre önce ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikili, aşklarını sosyal medyada gözler önüne serdi.

HIZ TRENİNE BİNDİLER

Sitare Akbaş ile lunaparka giden Murat Dalkılıç, sevgilisiyle hız trenine bindi. Dalkılıç, yeni sevgilisiyle pozunu ilk kez hayranlarıyla paylaştı.

Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş'a aşkını haykırdı: ‘Seninle her şeye varım’ - Resim : 1

Ayrıca Dalkılıç'ın o anları, Kayahan'ın 'Seninle Her Şeye Varım Ben' şarkısıyla yayınlaması dikkat çekti. Akbaş da aynı kareleri kendi sayfasından paylaştı. Çiftin kareleri, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş'a aşkını haykırdı: ‘Seninle her şeye varım’ - Resim : 2

AŞK BAŞLADI, DOSTLUK BİTTİ

Öte yandan oyuncu Kerem Bürsin ile mutlu birlikteliği süren Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir hamlede bulunmuştu. Erçel, eski aşkı ile yeni bir ilişkiye başlayan yakın dostu Sitare Akbaş'ı sosyal medyada takipten çıkmıştı. Hande Erçel'in ardından Akbaş'tan da karşı hamle gelmişti. Sitare Akbaş da Erçel'i Instagram'dan silerek, aralarındaki bağların koptuğunu gözler önüne sermişti.

Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş'a aşkını haykırdı: ‘Seninle her şeye varım’ - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Murat Dalkılıç Sitare Akbaş sosyal medya magazin magazin haberleri hızlı tren