Kerem Bürsin'den Hande Erçel itirafı: 'Onu arkadaş olarak görmek zordu'

Hande Erçel Magazin Haberleri
Kerem Bürsin'den Hande Erçel itirafı: 'Onu arkadaş olarak görmek zordu'

Sen Çal kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in aşkı tam gaz devam ediyor. Bürsin son alarak aşk itirafıyla dikkat çekti.

Çekimleri geçen hafta İtalya'da yapılan, Kerem Bürsin’in konuk olduğu Verissimo isimli program dün gece yayınlandı.

Kerem Bürsin, sunucunun, “Hande Erçel ile ilk kıvılcım ne zaman başladı?” sorusu üzerine yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Bürsin açıklamasında, “Çok iyi arkadaştık. Hem Hande hem de ben işimize başlarda profesyonel anlamda çok saygı duyduk. Her anlamda güzel bir insandı. Her gün settesin, bu yüzden onu arkadaş olarak görmek benim için zordu. Öncelikle çok iyi arkadaş olduk, bence en önemlisi bu ve daha sonra aramızdaki o kıvılcım patladı” dedi.

Kerem Bürsin'den Hande Erçel itirafı: 'Onu arkadaş olarak görmek zordu' - Resim : 1

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Hande Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Sen Çal Kapımı dizisinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü" ifadelerini kullanmıştı.

'EVLİLİK' AÇIKLAMASI

Hande Erçel, muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var" demekle yetinmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Kerem Bursin Hande Erçel magazin İtalya magazin haberleri