Metin Yüncü'nün eski eşinden bomba iddia: Songül Karlı kocamı elimden aldı

Metin Yüncü'nün eski eşinden bomba iddia: Songül Karlı kocamı elimden aldı

Ünlü türkücü Songül Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü'nün yıllar önce evlenip boşandığı Mediha Ersoy, magazin gündemine bomba gibi düşen iddialarda bulundu.

Eski eşi Metin Yüncü'yle olaylı bir boşanma süreci gerçiren Songül Karlı, yeni bir iddiayla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

YILLAR SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Metin Yüncü'nün eski eşi Mediha Ersoy, yıllar sonra bir televizyon programında konuştu. 

Mediha Ersoy, Songül Karlı için "Aile dostumuzdu. Ailecek sohbet ederken bile benim eşime bakışları farklıydı. Bana mesaj geldi. Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor yazıyordu. Ben konduramadım. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler. İnanmadım ben ama araştırdım o mesajı atan abisi çıktı. Ya abisi attı ya kendisi oradan bana attı mesajı. Bence Songül Karlı idi" sözleri olay yarattı. 

Metin Yüncü'nün eski eşinden bomba iddia: Songül Karlı kocamı elimden aldı - Resim : 1

“SONGÜL KARLI ISRAR ETMİŞ”

Mediha Ersoy sözlerine şöyle devam etti: 

"Songül Karlı, Metin'in peşinden 5-6 ay koşmuş. Kendi de verdiği söyleşide söylüyor zaten. Bakmış adam yüz vermiyor sonra kendisi yine ısrar etmiş.”

Metin Yüncü'nün eski eşinden bomba iddia: Songül Karlı kocamı elimden aldı - Resim : 2

"PROGRAMI BASMAK İSTEDİM"

Metin Yüncü'nün eski eşi Ersoy, "Programı çok basmak istedim ama çocuğum vardı ailem engel oldu" dedi.

Metin Yüncü'nün eski eşinden bomba iddia: Songül Karlı kocamı elimden aldı - Resim : 3

KARLI, İDDİALARA YANIT VERDİ: O KADINI TANIMIYORUM

Metin Yüncü'yle boşanma sürecinde "bir kuru ekmeğe muhtaç kaldım" diyen Songül Karlı, Mediha Ersoy'un söz konusu iddialarına, programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan'a mesaj atarak cevap verdi. Karlı, Ersoy hakkında "Kadını hiç tanımıyorum. Bir yemekte karşılaştık ve hayranım olduğu için de fotoğraf çektirdik. Ben kimsenin peşinde falan değildim" dedi.

Metin Yüncü'nün eski eşinden bomba iddia: Songül Karlı kocamı elimden aldı - Resim : 4

Sunuculuğunu üstlendiği evlilik programında Metin Yüncü ile reyting uğruna evlendiğini itiraf ederek herkesi şoke eden Karlı, eski eşinin kendisine 30 Milyon TL zarara uğrattığını iddia etmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Songül Karlı Songül Karlı'nın eşi Songül Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü Songül Karlı haberleri Mediha Ersoy kimdir Metin Yüncü kimdir magazin haberleri