Songül Karlı dudak dolgusu mu yaptırdı? Takipçilerinden yorum yağdı

Magazin Haberleri
Songül Karlı dudak dolgusu mu yaptırdı? Takipçilerinden yorum yağdı

Eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını ve maddi açıdan zor günler yaşadığını iddia eden türkücü Songül Karlı'nın üst dudağındaki değişim takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Estetik yaptırdığı konuşulan Karlı'ya yorum yağdı.

Katıldığı bir televizyon programında Metin Yüncü'nün kendisini dolandırdığını söyleyen Songül Karlı, "Çocuğumla bir kuru ekmeğe muhtaç kaldım" diyerek zor günler geçirdiğini vurgulamıştı. 

Songül Karlı dudak dolgusu mu yaptırdı? Takipçilerinden yorum yağdı - Resim : 1

Sunuculuğunu üstlendiği evlilik programında Metin Yüncü ile reyting uğruna evlendiğini itiraf ederek herkesi şoke eden Karlı, eski eşinin kendisine 30 Milyon TL zarara uğrattığını iddia etmişti.

Songül Karlı dudak dolgusu mu yaptırdı? Takipçilerinden yorum yağdı - Resim : 2

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla zor günleri geride bıraktığını ortaya koyan Songül Karlı'nın son paylaşımındaki değişimi takipçilerinin gözlerinden kaçmadı. Karlı, "üst dudak biraz değişmiş" yorumlarına henüz bir açıklık getirmese de, üst dudağına dolgu veya estetik yaptırdığı görülüyor. 

Songül Karlı dudak dolgusu mu yaptırdı? Takipçilerinden yorum yağdı - Resim : 3

"GÖĞÜSLERİMİ 4. KEZ KÜÇÜLTTÜRECEĞİM"

Yazın paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla sık sık fit görünümünü sergileyen Songül Karlı, vücudunda estetik olmadığını, sadece göğüslerini küçültüğünü belirtti. Üç kere göğülerini küçülttüğünü söyleyen Karlı, "Hatta yine küçültmek istiyorum. Ben televizyon programı çekince elbise getiriyorlardı. Altı oluyor, üstten fermuar çekilmiyordu. Asistan arkadaşlar 'Allah aşkına bir git, küçült' dedi. 3 kez yaptırdım. Şimdi normal istediğim bir elbiseyi giyebiliyorum" dedi.

Songül Karlı dudak dolgusu mu yaptırdı? Takipçilerinden yorum yağdı - Resim : 4

SONGÜL KARLI KİMDİR?

15 Eylül 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1991 yılında müzik kariyerine adım atan Karlı’nın özel hayatı da gündemden düşmüyor. 

Songül Karlı sekiz yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu'ndan 2002 yılında ayrıldı. Daha sonra evlendiği Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan sanatçı, 2008 yılında ondan da boşandı. 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı 'Su Gibi' ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi.

Kaynak: Haber Global TV

Songül Karlı Songül Karlı pozları Songül Karlı estetik Metin Yüncü Songül Karlı haberleri magazin haberleri Songül Karlı bikini