Merve Boluğur'un gizemli erkek arkadaşının adı belli oldu

Magazin Haberleri
Merve Boluğur'un gizemli erkek arkadaşının adı belli oldu

Sosyal medya paylaşımları ve çarpıcı açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur'un önceki gün objektiflere takıldığı erkek arkadaşının kim olduğunu Haber Global ortaya çıkardı.

Şu sıralar şarkıcılığa adım atmaya hazırlanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Maçka Parkı'nda gizemli bir erkekle görüntülendi. 

Merve Boluğur'un gizemli erkek arkadaşının adı belli oldu - Resim : 1

Samimi halleri objektiflere yansıyan ikili, akıllara 'yeni bir aşk mı' sorusunu getirmişken, Boluğur'un erkek arkadaşının kimliği ortaya çıktı. 

Haber Global'in özel haberine göre, 33 yaşındaki Merve Boluğur'un yanında görüntülenen erkek arkadaşı ünlü isimlerin yakından tanıdığı stil danışmanı Yusuf Can Dirik. 

Merve Boluğur'un gizemli erkek arkadaşının adı belli oldu - Resim : 2

Genç stil danışmanı Yusuf Can Dirik, güzel oyuncunun stil danışmanı olmasının yanı sıra yakın arkadaşı olarak da biliniyor. 

Yusuf Can Dirik ile Merve Boluğur, sık sık sosyal medya hesaplarından birlikte geçirdikleri keyifli anları paylaşıyor. 

Merve Boluğur'un gizemli erkek arkadaşının adı belli oldu - Resim : 3

MERVE'DEN TAKİPÇİLERİNE DİKKAT ÇEKEN TAVSİYE

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve yayınladığı cesur pozlarla dikkat çeken Boluğur, Instagram hesabının hikayeler bölümünden takipçilerine tavsiyede bulundu.

Merve Boluğur'un gizemli erkek arkadaşının adı belli oldu - Resim : 4

Boluğur, son paylaşımında “Kaliteli insanlara denk gelsin hayatınız. Nerde nasıl davranacağını bilen, karakteri sağlam olan ve sizi el üstünde tutan insanlar. Sadece iyi günde varlığını belli edip kötü günde yok olmayan, sözünün eri olan insanlar. En önemlisi varlığı hayatınız da belli olan insanlar” ifadelerini kullandı. 

Merve Boluğur'un gizemli erkek arkadaşının adı belli oldu - Resim : 5

YUSUF CAN DİRİK KİMDİR?

Yusuf Can Dirik, Merve Boluğur ve birçok ünlünün stil danışmanlığını yapıyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Yusuf Can Dirik, Haliç Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun oldu.

İyi derecede İngilizce konuşan stil danışmanının en büyük tutkusu seyahat etmek. 

Kaynak: Haber Global TV

ne iş yapıyor Merve Boluğur Merve Boluğur'un erkek arkadaşı merve boluğur'un sevgilisi magazin haberleri