Merve Boluğur artık kurallara uyuyor!

koronavirüs
Merve Boluğur artık kurallara uyuyor!

Tüm dünyaya kabusu yaşatan koronavirüs pandemisi boyunca maskesiz görüntülenen Merve Boluğur, bu kez kurallara uydu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını boyunca tedbirlere uymamasıyla dikkat çeken Merve Boluğur, daha önce iki kez 900 TL'lik para cezasına çarptırılmıştı.

"Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum" diyerek kendisini savunan güzel oyuncu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Merve Boluğur artık kurallara uyuyor! - Resim : 1

Siyah bir maske taktığı görülen Boluğur, bu kez daha önce ihlal ettiği kurallara uymasıyla dikkat çekti. 

33 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları, "Yürüyüşe çıktım, şu an konuşamam" diyerek yanıtsız bıraktı.

MERVE'DEN SEKSİ BAKMAK İSTEYENLERE TAVSİYE

Sosyal medya paylaşımları ve gündem yaratan açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün Instagram'da soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi. 

Merve Boluğur artık kurallara uyuyor! - Resim : 2

Oyuncu, kendisi gibi seksi bakmak isteyenlere ipuçları verdi. Boluğur, takipçisinin "Senin gibi seksi bakmak isterdim ama beceremiyorum" yorumuna “Kafanı eğ, ben buyum işte de, içindeki kadını çıkar" karşılığını verdi.

33 yaşındaki oyuncu, "Ruh hastası gibi gülüyorsun. Çok hoşuma gidiyor lütfen değiştirme!" yorumuna ise "Öyle söyleme... Dünyanın en çekici gülümsemesi" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur Merve Boluğur haberleri koronavirüs