Merve Boluğur kedi kadın oldu! 'Nasıl da yakışmış'

Merve Boluğur kedi kadın oldu! 'Nasıl da yakışmış'

Pandemi döneminde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan oyuncu Merve Boluğur, kedi kadın oldu. Instagram hesabından sık sık cesur pozlarını yayınlayan güzel oyuncu o anları da takipçileriyle paylaştı.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Merve Boluğur,  dekolteli ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. 

Instagram hesabından günlük hayatına dair fotoğraflar yayınlayan 33 yaşındaki oyuncu, 'kedi kız' olduğu anları takipçileriyle paylaştı.

Bu kez 'kedi kadın' ruhuyla karşımıza çıkan güzel oyuncunun, paylaşımına "Nasıl da yakışmış" yorumunda bulunması dikkat çekti. 

Merve Boluğur kedi kadın oldu! 'Nasıl da yakışmış' - Resim : 1

Merve Boluğur, daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımlarında, Kara Şövalye filmindeki kedi kadın olmak istediğini ve etrafına uçan tekmeler atmak istediğini söylemişti. 

MERVE, TEKİPÇİLERİNİ YİNE ŞAŞIRTTI

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Boluğur, bir takipçisinin "Ruh hastası gibi gülüyorsun. Çok hoşuma gidiyor lütfen değiştirme!" yorumuna cevap verdi.

Merve Boluğur'un bu yoruma "Öyle söyleme... Dünyanın en çekici gülümsemesi" yanıtını vererek takipçilerini şaşırttı. 

Güzel oyuncunun, kendisi gibi seksi bakmak isteyenlere ipuçları verdi. Boluğur, takipçisinin "Senin gibi seksi bakmak isterdim ama beceremiyorum" yorumuna “Kafanı eğ, ben buyum işte de, içindeki kadını çıkar" karşılığını verdi.

Merve Boluğur kedi kadın oldu! 'Nasıl da yakışmış' - Resim : 2

"İLK GÜN EVE GELEN ERKEK CİNSELLİK İSTER"

Geçtiğimiz aylarda YouTube kanalı kuran ve burada kadın-erkek ilişkilerine dair tartışma yaratan açıklamalarda bulunan oyuncu, “İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek 1 aydan önce eve girmemeli.

Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın. Kız da bir izlenimi verir. Birinci gündem film mi izleyeceğiz. Birinci günden film filan izleyemeyiz..." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur Merve Boluğur'un dekolteli fotoğrafları Merve Boluğur'un seksi fotoğrafları Merve Boluğur'un pozları Merve Boluğur'un sosyal medya hesabı Merve Boluğur'un YouTube kanalı Merve Boluğur haberleri magazin haberleri