Çukur dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli yürüyen ev modasına uydu

Çukur dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli yürüyen ev modasına uydu

Show TV'nin final yapmaya hazırlanan dizisi Çukur'da başrollerde yer alan Aras Bulut İynemli, tüm dünyada moda olan yürüyen küçük evlere kayıtsız kalmadı. Ünlü oyuncu, Seferihisar'da aldığı arazide 300 bin liralık bir 'tiny house' yaptırdı.

ABD’de 2008 yılında patlak veren mortgage krizi, tüketici alışkanlıklarını kökten değiştirmişti. Ömür boyu ev kredisi ödememek için küçük evlere yatırım yapan halk, böylece “tiny house” akımını başlatmıştı. Çoğu kez tekerlek üzerinde kurulu olan bu küçük evler, pandemiyle birlikte şehirden doğaya kaçmak isteyenler sayesinde dünyada moda oldu.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre,  Çukur'da Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli de bu akıma kayıtsız kalamadı.

İzmir-Seferihisar’da bir arazi satın alan İynemli, buraya büyük bir villa yaptırmak yerine kendine yürüyen bir ev aldı.

Çukur dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli yürüyen ev modasına uydu - Resim : 1

Tekerlekler üzerindeki evini arzu ettiği gibi dekore ettiren ünlü oyuncunun bu merakı için 300 bin lira harcadığını öne sürüldü. 

DAKİKALAR İÇİNDE SİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Aras Bulut İynemli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda paylaşım yapan İynemli'nin fotoğrafa düştüğü not takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. 

Ünlü oyuncu, "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" notuyla paylaştığı gönderisini dakikalar içinde sildi. 

Çukur dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli yürüyen ev modasına uydu - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Aras Bulut İynemli İzmir-Seferihisar tiny house