Menajerimi Ara'ya cesur sahne damga vurdu! Dicle ile Barış öpüştü, ortalık karıştı

Menajerimi Ara
Menajerimi Ara'ya cesur sahne damga vurdu! Dicle ile Barış öpüştü, ortalık karıştı

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisindeki öpüşme sahnesi sosyal medyayı salladı. Yayında başlayan öpüşme, dizinin Youtube'daki videosunda kesintisiz verildi. 

Star TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin 30. bölümü olay yarattı.

Başrollerini Canan Ergüder, Ansen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Barış Falay, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin oynadığı dizinin popüler çifti Dicle ve Barış öpüştü. 

Menajerimi Ara'ya cesur sahne damga vurdu! Dicle ile Barış öpüştü, ortalık karıştı - Resim : 1

Ancak ilginç olan sadece öpüşme değildi. Kanal, öpüşme sahnesinin sadece bir kısmını yayında verirken devamını YouTube kanalından özel bir video olarak yayınlandı.

YouTube'daki özel videoda sahnede öpüşmenin de ötesinde ateşli sahneler yer aldı.

CEYDA AJANSTAKİ DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

Gerilim dolu anların yaşandığı dizide Feris ve Çınar'ın arkasından iş çevirdiğini öğrenen Serkan, kılıçları çekti ve Özge Borak'ın canlandırdığı Ceyda ile anlaştı. Tuttuğunu koparan güçlü bir iş kadını olan Ceyda, EGO Ajans'ın ortağı oldu. Ajansa hızlı bir giriş yapan Ceyda, tüm menajerleri ve asistanları kıskacına aldı.

Menajerimi Ara'ya cesur sahne damga vurdu! Dicle ile Barış öpüştü, ortalık karıştı - Resim : 2

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNİN KONUSU

Menajerlik ajansı Ego'ya bağlı Kıraç (Barış Falay), Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) adlı dört menajer ve ajansın patronu Serkan (Serhat Teoman) her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Sanatı ve işi ustaca birleştiriyorlar ancak özel ve profesyonel yaşamları bazen çatışmaya giriyor. Menajerler ve asistanları, bizi ünlü oyuncuların vahşi dünyasının perde arkasına götürüyorlar; kahkahalar, duygular, entrika, hayal kırıklığı ve gözyaşlarının sürekli çarpıştığı yere. Bu vahşi dünyanın içerisine ilk kez giren Dicle (Ahsen Eroğlu), egosu boylarından da yüksek olan kişiliklere karşı mücadelesine en alttan başlayarak savaşa bende varım diyor.

MENAJERİMİ ARA 30.BÖLÜM - DİCLE İLE BARIŞ BEKLENEN YAKINLAŞMA...(İNTERNETE ÖZEL SAHNE)

Kaynak: Haber Global TV

Menajerimi Ara dizisi