Melisa Döngel ile Hande Erçel küs mü? Sessizliğini bozdu

Hande Erçel
Melisa Döngel ile Hande Erçel küs mü? Sessizliğini bozdu

Oyuncu Melisa Döngel, Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel ile küs olduğu iddialarına yanıt verdi.

Oyuncu Melisa Döngel, önceki gün Bebek’te arkadaşlarıyla bir mekanda görüntülendi. Döngel, mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Melisa Döngel ile Hande Erçel küs mü? Sessizliğini bozdu - Resim : 1

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, Yalın konserindeki danslarıyla adından söz ettiren Döngel’e neşeli halleri hatırlatılınca, kahkahayı patlatıp, “Güzel miydi? Eğlendik stres attık. O kadar yoğun çalışıyoruz ki, eğlencelerden biraz uzak kaldık. Yalın konserinde dağıttık” dedi.

Melisa Döngel ile Hande Erçel küs mü? Sessizliğini bozdu - Resim : 2

Bodrum’a gitmek için bindiği uçakta ses çıkaran çocukların anneleriyle tartıştığı iddialarına, "Bu benim gerçekten hassas noktam. Çocuklar konusunda benim ne kadar hassas olduğumu sizler daha iyi biliyorsunuz bazı sebeplerden ötürü. Bu konu hakkında pek fazla konuşmak istemiyorum, duygusal olduğu için benim açımdan. Öyle bir şey asla olmadı, ben öyle bir şey yapacak bir insan değilim, çocuk konusunda en azından öyle söyleyeyim” diye konuştu.

"RAHATSIZ OLDUĞUM KONULAR"

Babası tarafından istismara uğradığı bilenen oyuncu, "Onun hakkında konuşmasak olur mu? Rahatsız olduğum konular çünkü” dedi.

Melisa Döngel ile Hande Erçel küs mü? Sessizliğini bozdu - Resim : 3

"KÜS OLMAMIZ İÇİN SEBEP YOK"

Hande Erçel’le küs olduğu iddialarına şöyle yanıt verdi; "Hayır, ben çok seviyorum Hande’yi çok tatlı bir insan iyi ki arkadaş olmuşuz. Küs olmamız için bir sebep yok ki."

"Hande kalbi çok güzel bir insan, umarım dostluğumu baki kalır. Ben bu aralar çok yoğun çalışıyorum, oda tatilde. Konuşuyoruz muhabbetimiz var hala bir araya gelme konusunda biraz zaman gerekli öyle bir zamanımız yok maalesef ki."

NE OLMUŞTU?

Melisa Döngel'in Hande Erçel ile kavgalı olduğu bu nedenle de zaman zaman dizide yer almadığı görülmüş ve haberler yayılmıştı.

Döngel ve Erçel ikisi de Ekin Mert Daymaz ile farklı zamanlarda sevgili olmuşlardı, bu nedenle ikilinin aynı dizide hem de yakın arkadaşı canlandırması magazin gündemine oturmuştu.

 

Kaynak: Diğer

Melisa Döngel Hande Erçel magazin haberleri magazin