Hande Erçel kırmızı rujuyla hayranlarını mest etti

Hande Erçel
Hande Erçel kırmızı rujuyla hayranlarını mest etti

Son dönemin popüler oyuncuları arasında gösterilen Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Instagram hesabında 24 milyonu aşkın takipçisi bulunan Erçel yeni pozlarıyla da beğeni topladı.

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan ve bu diziyle yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hande Erçel, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

Hande Erçel kırmızı rujuyla hayranlarını mest etti - Resim : 1

Instagram hesabı üzerinden günlük hayatından kesitler paylaşan Erçel, son paylaşımıyla da adından söz ettirdi.

Instagram hesabında 24 milyonu aşkın takipçisi bulunan ünlü oyuncu, yaz aylarında çekilen karelerini paylaştı.

Hande Erçel kırmızı rujuyla hayranlarını mest etti - Resim : 2

İddialı kırmızı ruju ve bronz teniyle dikkat çeken oyuncunun yeni pozlarına beğeni yağdı. 

Hande Erçel kırmızı rujuyla hayranlarını mest etti - Resim : 3

Erçel'in pozları kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Instagram'da en çok takipçisi bulunan Türk ünlü unvanına sahip olan oyuncunun paylaşımı 1 saat içinde 1 milyon 300 bin beğeni aldı. 

Hande Erçel kırmızı rujuyla hayranlarını mest etti - Resim : 4

BİR DİZİ ESTETİK OPERASYON YAPTIRDI

Hande Erçel'in istediği yüz hatlarına kavuşmak için badem gözü estetiği, bişektomi, elmacık, dudak ve çene dolgusu yaptırdığı konuşuluyor. 

Hande Erçel kırmızı rujuyla hayranlarını mest etti - Resim : 5

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

Öte yandan rol arkadaşı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla konuşulan Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Utangaç tavırlar sergileyen oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz.' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü." ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel hande erçel instagram Hande Erçel sosyal medya hande erçel pozlar Hande Erçel fotoğraflar magazin magazin haberleri