Melike Şahin, İBB'nin öğretmenlere özel konserine çıkmadı! İBB Şahin'i, Şahin İBB'yi suçladı

Magazin Haberleri İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Melike Şahin, İBB'nin öğretmenlere özel konserine çıkmadı! İBB Şahin'i, Şahin İBB'yi suçladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Feshane'de öğretmenlere özel düzenlenen konserde sahne alması beklenen şarkıcı Melike Şahin, rüzgarlı hava nedeniyle sahneye çıkmadı. Şahin, İBB'nin güvenlik için konseri iptal ettiğini söylerken İBB ise, "ikna edemedik" dedi.

İBB tarafından bugün Feshane'de düzenlenen öğretmenlere özel Melike Şahin konseri hayal kırıklığına neden oldu. Alanda toplanan yüzlerce öğretmen, şarkıcının sahneye çıkmasını beklerken konserin iptal olduğunu öğrendi.

Rüzgarlı havada uzun saatler bekleyen öğretmenler duruma tepki gösterirken, İBB Kültür ve Melike Şahin tarafından yapılan açıklamaların farklı olması da akıllarda soru işaretine neden oldu.

Melike Şahin, sahneye çıkmak için son ana kadar beklediğini ancak hem İBB hem de ekibinin güvenlik nedeniyle konseri iptal ettiğini söylerken, İBB Kültür ise sosyal medya paylaşımında, şarkıcının ekibinin sahneye çıkmak için ikna edilemediğini söyledi. 

Şarkıcı Şahin, "Çok rüzgar varmış. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın." açıklamasını yaparken, İBB Kültür'den yapılan açıklamada ise, "Tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadı." ifadesi kullanıldı.

ŞAHİN: BENİMLE İLGİSİ YOK

Melike Şahin sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." dedi.

Melike Şahin İBB konseriyle ilgili açıklama

İBB: İKNA EDEMEDİK

İBB Kültür'ün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz." 

İBB'den Melike Şahin konseriyle ilgili açıklama

 

Kaynak: Haber Global TV