Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Ezgi Mola ve Merve Dizdar tatilde

Masumlar Apartmanı

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda iki kız kardeş Safiye ve Gülben karakterlerini canlandıran Merve Dizdar ve Ezgi Mola tatile çıktı. Keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sunan ikiliden Mola, Dizdar'ın doğum gününü kutladı.

Geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisinin 'Safiye'si Ezgi Mola ve 'Gülben'i Merve Dizdar, çekimlerin bitmesinin ardından tatile çıktı. Yaz tatilini birlikte geçiren ünlü oyuncular, renkli kareleri de Instagram'dan paylaştı.

İkilinin paylaştığı tatil fotoğraflarına ise kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

"BİZİ BÜYÜLEMEYE DEVAM ET"

Ezgi Mola ve sevgilisi Mustafa Aksallı, önceki gün 34 yaşına giren Merve Dizdar'ın doğum gününü de tatilde kutladı. Dizdar'la çektiği bir selfie'yi paylaşan Mola, gönderisine; "Merve iyi ki doğdun! Yeteneğinle, o güzel kalbinle, güzelliğinle bizi hep büyülemeye devam et bir tanem benim" notunu düştü.

Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Ezgi Mola ve Merve Dizdar tatilde - Resim : 1

"İYİ Kİ DOĞDUN TAVLA ARKADAŞIM"

Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı ise doğum günü pastasını kesen Merve Dizdar'ın fotoğrafını, "İyi ki doğdun tavla arkadaşım" notuyla paylaştı.

Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Ezgi Mola ve Merve Dizdar tatilde - Resim : 2

Kısa bir süre önce meslektaşı Gürhan Altundaşar'dan boşanan Merve Dizdar'ın doğum gününü ünlü isimler de sosyal medya paylaşımlarıyla kutladı. 

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Masumlar Apartmanı dizisi Ezgi Mola Merve Dizdar magazin haberleri gürhan altundaşar merve dizdar boşandı