Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'a eşinden ilan-ı aşk! O anlar sosyal medyaya damga vurdu

Masumlar Apartmanı

2018 yılında nikah masasına oturan Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar'dan sosyal medyaya damga vuran bir paylaşım geldi. Instagram hesaplarından sık sık eğlenceli anlarını paylaşan ünlü çifte, takipçileri 'en doğal çift' yakıştırmasında bulundu.

Masumlar Apartmanı dizisinde çocukluk aşkı Esat'a kavuşma hayalleri taşıyan Gülben karakteriyle seyirci karşısına çıkan Merve Dizdar, gerçek hayatta meslektaşı Gürhan Altundaşar ile yaklaşık 3 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. 

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'a eşinden ilan-ı aşk! O anlar sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 1

Dizdar, başarılı performansı, doğallığı, güzelliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'a eşinden ilan-ı aşk! O anlar sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 2

Sosyal medya hesaplarından birlikte paylaşımlar yaparak beğeni toplayan ünlü çiftten yine dikkat çeken bir paylaşım geldi. Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar sosyal medya paylaşımıyla eğlenceli kişiliklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'a eşinden ilan-ı aşk! O anlar sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 3

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularından Gürhan Altundaşar, eşi Merve Dizdar'a ilan-ı aşkta bulundu.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'a eşinden ilan-ı aşk! O anlar sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 4

Bunun üzerine, Merve Dizdar'ın Instagram story'sinden paylaştığı video büyük ilgi gördü.

Merve Dizdar'ın Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı videoda, Gürhan Altundaşar eşine sevgisini dile getirmesine karşılık verdiği tepki dikkat çekti. Güzel oyuncu "Instagram'ında aşkından bahsetmişsin, bana olan aşkından, hiç gerek yok bebeğim, ben hep yanındayım... Şaşırtıcı değil mi?" sözleriyle yaptığı paylaşım büyük beğeni topladı.

Ayrıca, Merve Dizdar ve Gürhan Altundaş'ın bu sevimli hallerini gören bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü çifte "En doğal çift" yakıştırmasında bulundu.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'a eşinden ilan-ı aşk! O anlar sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 5

GÜRHAN ALTUNDAŞAR KİMDİR?

Gürhan Altundaşar, 1984 doğumludur. Tiyatro oyuncusu olan Altundaşar, bu süreç için 5 yıl boyunca sınavlara girdi, sonrasında ise hedefine ulaşarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı’nda okudu.

2012 yılında mezun olan Altundaşar, Ankara Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Kara Kutu, Tiyatro Akademika ve Açık Sahne’de çalışmalarına devam etti.

‘Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin ‘Nejdet’ karakteriyle hafızalara kazınan ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Gürhan Altundaşar, 2013 yılında İstanbul’a geldi ve burada çeşitli tiyatrolarda yer almaya başladı. Gürhan Altundaşar, 2016 yılında BKM Mutfak ile tanıştı.

2018 yılında ise Gürhan Altundaşar kendi gibi oyuncu olan Merve Dizdar ile evlendi.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Merve Dizdar gürhan altundaşar magazin haberleri sosyal medya