Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel yeni projesi için hazırlıklara başladı

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel yeni projesi için hazırlıklara başladı

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda Esat karakterini canlandıran Uğur Uzunel, Anka isimli yeni filmdeki rolü için ileri sürüş teknikleri eğitimi almaya başladı.

Bir süredir Masumlar Apartmanı dizisindeki rol arkadaşı Merve Dizdar ile aşk yaşadığı konuşulan Uğur Uzunel, yeni filmi için hazırlıklara başladı. 

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel yeni projesi için hazırlıklara başladı - Resim : 1

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin İlyas Çakırbeyli’si Ozan Akbaba’nın hem proje tasarımını yaptığı hem de senaryosunu yazdığı sinema filmi Anka’da, Ozan Akbaba ile birlikte başrolleri paylaşacak Uğur Uzunel, yine Akbaba ile birlikte ileri sürüş teknikleri eğitimini alıyor. 

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel yeni projesi için hazırlıklara başladı - Resim : 2

Mgx Film’in yapımcılığını üstlendiği, Filinta ve Halka dizilerinin başarılı yönetmeni Süleyman Mert Özdemir’in yöneteceği film sıfırı tüketmiş bir adamın arabalara olan tutkusu ile tekrar ayağa kalkma öyküsünü anlatıyor.

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel yeni projesi için hazırlıklara başladı - Resim : 3

Merve Dizdar, 2018 yılında evlendiği Gürhan Altundaşar'dan geçtiğimiz ay boşanacağını duyurmuştu. Ayrılık haberlerinin basına yansımasının ardından Dizdar'ın adı 'ihanet' iddialarına karıştı.

Dizdar'ın evli olduğu dönemde rol arkadaşı Uğur Uzunel ile yakınlaştığı ileri sürüldü.

"ÇİRKİN İDDİALARIN GERÇEKLİĞİ YOK"

Ünlü oyuncu çıkan iddiaların ardından, "Magazin bilmiyorum, anlamam da. Bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru... Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle rica ederim. Ne Gürhan, ne ben birbirimizi aldatmadık. yasak aşk yaşamadık kimseyle. Sadece bitti. Rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel yeni projesi için hazırlıklara başladı - Resim : 4

"BU KONU KAPANSA İYİ OLUR"

Yaşananların ardından Uğur Uzunel, önceki akşam bir ödül töreninde görüntülendi. Uzunel, rol arkadaşı Dizdar'ın evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilmesiyle ilgili iddialara isyan etti.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Uğur Uzunel magazin haberleri Ozan Akbaba "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"