Merve Dizdar-Gürhan Altundaşar'ın evliliği onun yüzünden mi bitti? Uğur Uzunel isyan etti: Bu konu kapansa iyi olur!

Merve Dizdar-Gürhan Altundaşar'ın evliliği onun yüzünden mi bitti? Uğur Uzunel isyan etti: Bu konu kapansa iyi olur!

'Masumlar Apartmanı'ndaki rol arkadaşı Merve Dizdar'ın Gürhan Altundaşar ile üç yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen oyuncu Uğur Uzunel, isyan etti: "Merve sevdiğim bir arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor."

TRT 1 dizisi 'Masumlar Apartmanı'nda 'Gülben' karakteriyle herkesin gönlüne taht kuran Merve Dizdar, 2018 yılında dünyaevine girdiği 'Çok Güzel Hareketler'in sempatik oyuncusu Gürhan Altundaşar'la ayrılık kararı almıştı.

Dizdar, dizideki rol arkadaşı Uğur Uzunel ile eşini aldattığına dair çıkan haberlere, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla yanıt vermişti. Ünlü oyuncu, paylaşımında "Magazin bilmiyorum, anlamam da. Bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru..."

'YASAK AŞK YAŞAMADIK'

"Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle rica ederim. Ne Gürhan, ne ben birbirimizi aldatmadık. Yasak aşk yaşamadık kimseyle. Sadece bitti. Rica ediyorum." diye yazmıştı.

Snob Magazin'in haberine göre, katıldığı bir törende objektiflere yansıyan Uğur Uzunel, rol arkadaşı Dizdar'ın evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilmesiyle ilgili iddialara isyan etti. Uzunel, "Merve sevdiğim bir arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. Yok öyle bir şey, biz iyi anlaşıyoruz. Böyle konuşmak da ayıp bence..."

"Merve'nin durumu ne bilmiyorum. Bu konuları konuşmaya değmez, benle alakalı değil. Hadsizlik etmek istemem." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Merve Dizdar gürhan altundaşar Uğur Uzunel