Masumlar Apartmanı dizisinin yıldızı koronavirüse yakalandı

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı dizisinin yıldızı koronavirüse yakalandı

TRT 1'in reyting rekortmeni dizi Masumlar Apartmanı'nda koronavirüs paniği yaşandı. Dizide Esat karakterini canlandıran Uğur Uzunel'in koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uğur Uzunel’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Evde karantinada olduğu öğrenilen oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Masumlar Apartmanı dizisinin yıldızı koronavirüse yakalandı - Resim : 1

Masumlar Apartmanı'nda önlem alınabilmesi için çekimler durduruldu ancak sete ara verilip verilmeyeceği hakkında resmi açıklama yapılmadı. 

Masumlar Apartmanı dizisinin yıldızı koronavirüse yakalandı - Resim : 2

MASUMLAR APARTMANI 27. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda; Han doktora çöp topladığını ve karısının onu iğrenç bulduğunu söyler. Öte yandan Gülben iyice kafayı yer annesinin felç geçirdiğinde giydiği kıyafeti alır ve onun gibi yalnızlıktan öleceğini söyler. Diğer tarafta Naci dönmüştür ve Safiye önce ona kızar sonrasında ise başını omzuna dayayıp elini tutarken görülür. Ege Neriman'a onu sevdiğini söylerken, İnci Safiye ve Gülben'in karşısında şok içerisindedir.

Masumlar Apartmanı 27. yeni bölüm 23 Mart salı akşamı saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak. 

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı dizisi masumlar apartmanı dizisi haberler Uğur Uzunel koronavirüs