Masumlar Apartmanı 44. Bölüm Tek Parça Full İzle | TRT 1 Son Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı 44. Bölüm Tek Parça Full İzle | TRT 1 Son Bölüm İzle

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin 44. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 26 Ekim Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 44. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı 44. Bölüm İzle.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen 44. bölümü 26 Ekim'de TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 44. BÖLÜMDE NE OLDU?

Gülben’in sürprizi, Esat için hiç de hoş olmayan bir emrivakidir. Esat’ın verdiği tepkiyle panikleyen Gülben’in imdadına ise her zamanki gibi Safiye yetişir. Durumu düzeltmek ve Gülben’e cesaret vermek için imkansızı başaracak ve kendini aşan bir adım atacaktır. Han, Naci ve Gülben’in desteğiyle kendini yapacağı fedakarlığa hazırlayan Safiye, bir yandan da korkularıyla savaş halindedir. İyi niyetle çıktığı bu yolculuğun sonundaysa onu çok kötü bir sürpriz bekler. Bu sırada Esra, Rüya’yla ilgili bir gerçeği tesadüfen öğrenir ve bu konuda onunla yüzleşir. Ancak bu yüzleşme, bir başkasının daha Rüya’nın sırrını öğrenmesiyle sonuçlanır.

MASUMLAR APARTMANI 43. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Safiye, yaşadığı hayal kırıklığının ardından beklenmedik şekilde canlı ve neşelidir. Naci ise içinde bulunduğu çıkmazı çözebilmek için çaresizce çırpınır.

Gülben, Safiye’nin halinden endişe duysa da elinden bir şey gelmez. Bir yandan da Şennur ve eltileriyle geçireceği günü sorunsuz atlatabilme derdindedir. Ancak yüzleşmek zorunda kalacağı bazı gerçekler onu daha da derin bir endişeye sürükleyecektir. Sonunda korkularından kurtulmak için attığı adım, belki de hayallerinin sonu olacaktır.

Ceylan’ın dönüşü, Han’da hiç kapanmamış bir yarayı yeniden kanatır ve hıncını Rüya’nın yaralarına sebep olan kişiden çıkarır.

MASUMLAR APARTMANI 44. BÖLÜM İZLE

26 Ekim günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 44. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI 44. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

trt dizileri dizi izle dizi haberleri trt 1 izle masumlar apartmanı yeni bölüm izle trtizle trt izle masumlar apartmanı son bölüm izle