Masumlar Apartmanı 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İşler iyice karışıyor

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İşler iyice karışıyor

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Masumlar Apartmanı 28. bölümde şoke edecek yeni gelişmeler ekrana gelecek.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Han’ın psikoloğa gitmesiyle her şeyin düzeleceğini sanan İnci’ye ters köşe yaşatan gelişmeler yaşanıyor.

Safiye’nin durumu gün geçtikçe daha da kötüleşirken Gülben de onunla birlikte kötüleşmeye devam ediyor. Han’ın kazan dairesindeki zincirlere bağladığı büyük sırrı ise görenleri şoke ediyor.

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜM 2. FRAGMAN 

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Safiye, tren garından döndükten sonra evde bambaşka bir Gülben'le karşılaşır. Gülben, yaşadıklarının yıkımıyla baş edebilmek için hiç umulmadık bir yöntem bulmuştur. Evdeki herkes bu "yeni" Gülben'i şaşkınlıkla izlerken, Han ve İnci arasındaki gerilim de artmaya devam eder. Gülben'in başına gelenlerden Esra ve Esat'ı sorumlu tutan Han, tüm köprüleri yakacak bir adım atar. Neriman ise Gamze'nin yaşadığı bir soruna çözüm bulmak isterken kendi başını belaya sokar. Müdürün Han'ı araması üzerine gelişen olaylar, Neriman'ı zor durumda bırakırken, Han ve Ege'yi karşı karşıya getirir.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Masumlar Apartmanı dizisi Masumlar Apartmanı dizisi haberleri masumlar apartmanı 28. bölüm Masumlar Apartmanı 28. bölüm fragmanı izle masumlar apartmanı son bölümde neler oldu