Masumlar Apartmanı yeni bölümde Naci ölecek mi?

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı yeni bölümde Naci ölecek mi?

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Naci'nin hastalığının tetiklenmesi akıllara tek bir soru getirdi: Naci ölecek mi?

Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrolleri paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi, 16 Mart Salı akşamı TRT 1 ekranlarında 26. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

Gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı Masumlar Apartmanı'nın 26. yeni bölümü seyirciyi ekran başına kilitleyecek. 

GOFRET YİYEN KIZI DELİRTİLER!

Her kavgalarından sonra Han'ın barışma hediyesi olarak verdiği gofretleri yemesiyle izleyicinin hafızasına kazınan İnci, yaşadığı duygusal patlamanın ardından herkesi kaygılandıran davranışlar sergilemeye başlar. 

Masumlar Apartmanı yeni bölümde Naci ölecek mi? - Resim : 1

Gözü ne Han'ı ne de Memduh'la Ege'yi görür. İnci'nin kendine gelmesini sağlayan ise hiç umulmadık biri olur.

Masumlar Apartmanı yeni bölümde Naci ölecek mi? - Resim : 2

Neriman babasının ölümünden dolayı kendini suçlayan Ege'ye destek olurken kendini aşan bir harekette bulunur. Safiye ise olanların ardından kendini temizliğe verir. Tam kendine gelirken yaşanan yeni bir kriz, eski korkularını canlandırır.

Masumlar Apartmanı yeni bölümde Naci ölecek mi? - Resim : 3

Gülben, hala Esat'la iyi geçen buluşmanın etkisindeyken ondan gelen bir sürprizle yeni hayallere dalar. Han, Naci'yi göndermek konusunda kararlıdır. Ancak yaptığı hamlenin sonuçları ağır olacaktır.

MASUMLAR APARTMANI NACİ ÖLECEK Mİ?

Masumlar Apartmanı Naci'nin yeni bölüm fragmanında bayıldığı görülüyor. Safiye'nin Naci'yi baygın görmesi onu şoka sokarken Naci'ye neler olacağı merak ediliyor. Öte yandan Han'ın Safiye'yi Naci ile tehdit etmesi, Naci'ye Han'ın zarar verip vermediğini akıllara getiriyor. Konu ile ilgili gelişmeler Masumlar Apartmanı yeni bölümde belli olacak.

MASUMLAR APARTMANI 26. BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı dizisi masumlar apartmanı 26. bölüm izle dizi haberleri masumlar apartmanı 26. bölüm izle