Canlı yayında duygusal anlar! Ebru Şallı ile Çağla Şıkel gözyaşlarını tutamadı

Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Çağla ile Yeni Bir Gün' programına konuk olan Ebru Şallı, geçtiğimiz nisan ayında vefat eden oğlu Pars'ı anlatırken stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

2020'nin nisan ayında lenfoma kanseri nedeniyle oğlu Pars Tan'ı kaybeden ünlü manken Ebru Şallı, Çağla Şıkel'in FOX TV'de yayınlanan programına konuk oldu.

"OĞLUM HEP KALBİMDE"

Çağla Şıkel'in "Her anne çok fedakardır sen de oğlun için büyük fedakarlık yaptın" demesi üzerine konuşan Şallı, yaşadığı zorlukları nasıl atlattığını şu sözlerle anlattı: "Bu acının daha üstü yok. Dünyada birçok kişi bunu yaşıyor ve çok zor bir şey. Ponçik (kaybettiği oğlu) benim için çok başka. O benim hep kalbimde. Çıkmıyor ki aklımdan."

Canlı yayında duygusal anlar! Ebru Şallı ile Çağla Şıkel gözyaşlarını tutamadı - Resim : 1

"OĞLUM İÇİN HER ŞEYİ YAPTIM"

Ebru Şallı'nın kelimeler boğazına düğümlenirken gözlerinin dolduğunu gören Çağla Şıkel ise kendi oğullarına verdiği nasihatten bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı. Şallı, "Oğlum için her şeyi yaptım. Yapmadığım bir şey kalmadı" dedi. O anlarda Ebru Şallı ile Çağla Şıkel gözyaşlarına hakim olamadı.

Canlı yayında duygusal anlar! Ebru Şallı ile Çağla Şıkel gözyaşlarını tutamadı - Resim : 2

"SENİ TARİFSİZ ÖZLÜYORUM"

Geçtiğimiz eylül ayında Şallı, sosyal medya hesabından Pars’ın doğum gününü duygu dolu sözlerle kutladı. Şallı, Pars ile çekilmiş karelerini şu notla paylaştı.

“Ponçiğim benim seni çok seviyorum. İyi ki benim oğlum oldun, iyi ki seni doğurdum. Bana yaşattığın her an için sana minnettarım. Her zaman şükrediyorum senin annen olduğum için. 9 yıl ben bir melekle yaşadım. Gerçek bir meleğin nefes aldığını gördüm ben. Annişin seni çok seviyor meleğim, doğum günün kutlu olsun. Seni tarifsiz özlüyorum. Buluşacağız Ponçiğim benim, kavuşacağız. Hep güler yüzlü Pars’ım benim, yine gülmeye devam ediyorsun biliyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Ebru Şallı Çağla Şıkel Ebru Şallı haberleri