'Kuş Uçuşu' yeni sezon yayın tarihi belli oldu

Netflix Dizi Haberleri
'Kuş Uçuşu' yeni sezon yayın tarihi belli oldu

Netflix'in yerli yapımlarından 'Kuş Uçuşu' dizisinin ikinci sezonundan resmi fragman paylaşıldı. Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un başrollerde yer aldığı dizinin yeni sezonun yayın tarihi de belli oldu.

Ay Yapım imzalı 'Kuş Uçuşu' dizisi, yeni sezonuyla 14 Aralık’ta Netflix’te olacak.

Dizinin ikinci sezonun resmi tanıtım fragmanı da yayınlandı. 

Kuş Uçuşu 2. sezon konusu şöyle:

‘Kuş Uçuşu’, dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını gözler önüne seriyor. İlk sezonunu Aslı’nın Lale’yi yerinden ederek zafere ulaşmasıyla sonlandıran dizi, yeni sezonunda Aslı ve Lale’nin kıran kırana çekişmelere sahne olan medya sektöründe ayakta kalma savaşına odaklanıyor. Aslı için işler daha da zor bir hal alırken Lale, tutkularını kaybetmenin acısıyla kabuğuna çekilip kendini evine hapsediyor. İlk sezonda yaşananların ardından ikilinin mücadelesi ve kuşaklar arasındaki savaş tüm hızıyla devam ediyor.

'Kuş Uçuşu' yeni sezon yayın tarihi belli oldu - Resim : 1

DÜNYACA ÜNLÜ SERGİ İLK KEZ TÜRKİYE'DE

Dünyanın en ünlü sergileri arasında gösterilen "Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi (Body Worlds: Animal Inside Out)" Aralık ayı boyunca İstanbul'da meraklılarını ağırlayacak.

Alman Anatomist Gunther von Hagens'in plastinasyon tekniği ile çürümez hale getirdiği 100'den fazla hayvan bedeni ve vücut uzvunun yer aldığı "Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi" 1 Aralık'ta Ataşehir'deki bir alışveriş merkezinde ziyarete açılacak.

Aralık boyunca açık olacak serginin bilimsel ve tıbbi danışmanlığını İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, kuratörlüğünü ise Dr. Angelina Whalley üstlendi. Sergide filden zürafaya, keçiden yılan balığına, ahtapottan deve kuşuna kadar 100'den fazla gerçek hayvan bedeninin iç dünyası, kasları, iskelet sistemi ve damarları sanatsal bir anlayışla sunuluyor.

Bilim ve sanat çevreleri tarafından dünyanın en kapsamlı hayvan anatomi sergisi olarak tanımlanan proje, ziyaretçilerini adeta bir anatomi safarisine çıkarıyor. Teorik bilgileri pratiğe dökme fırsatı sunarak hayvan iç organlarının karmaşıklığını ve farklı türlerin anatomilerini anlaşılır bir şekilde sunan sergi, aynı zamanda 7'den 70'e tüm ziyaretçileri hayvan yaşamına daha fazla saygı göstermeye teşvik ediyor.

6 kıtada, 34 ülke ve 140 şehirde 50 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan sergi, tüm zamanların en uzun süre açık kalan sergisi olarak da biliniyor.

Kaynak: Haber Global TV