Gönül Dağı dizisinin setinden aşk çıktı!

Gönül Dağı Magazin Haberleri
Gönül Dağı dizisinin setinden aşk çıktı!

Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan ile ilgili bomba bir haber gündeme geldi. Berk Atan'ın Gönül Dağı dizisindeki rol arkadaşı Sude Zülal Güler'e gönlünü kaptırdığı ortaya çıktı. Atan ile Sude Zülal Güler'in ilişkisini gözlerden uzak yaşadığı öğrenildi.

TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı dizisi setindeki bir arkadaşlık daha aşka dönüştü. Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan ile kadroda yer alan ünlü oyuncusu Sude Zülal Güler'in aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Gönül Dağı dizisinin setinden aşk çıktı! - Resim : 1

GÖNÜL DAĞI SETİNDEN AŞK ÇIKTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Berk Atan'ın bu sezon dizi ekibine "Yeşim" rolüyle katılan güzel oyuncu Sude Zülal Güler'le iş arkadaşlığının aşka dönüştüğü öğrenildi. Beraberliklerini gözlerden uzak yaşamaya, fotoğraf paylaşmamaya özen gösteren genç oyuncu çiftin set dışında kalan zamanlarında Sivrihisar'daki kafelerde sık sık baş başa görülüyor. Çift haklarında çıkan aşk iddiasıyla ilgili de bir açıklama yapmadı.

Gönül Dağı dizisinin setinden aşk çıktı! - Resim : 2

BERK ATAN KİMDİR?

Berk Atan, 26 Ekim 1991 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 2012 Best Model of Turkey birincisi seçildikten sonra dikkatleri üzerine çeken model ve oyuncu Berk Atan Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.

2011 Best Model of Turkey'de "Gelecek Vaat Eden"; 2012 Best Model of Turkey'de ise birinci seçildi.

Her Şey Yolunda dizisindeki Selçuk Demircioğlu karakteri ile oyunculuğa adım atan oyuncu:

2013 yılında Altındağlı dizisinde Pamir,

2015 yılında Güneşin Kızları isimli dizide Savaş Mertoğlu,

2017 yılında Dayan Yüreğim isimli dizide Atıf Sinan Şanal,

2017 yılında Cennetin Gözyaşları isimli dizide Selim karakterini canlandırmıştır.

Kaynak: Haber Global TV