Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe ile yeni poz! Beğeni yağdı

Magazin Haberleri
Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe ile yeni poz! Beğeni yağdı

Aile dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Tatlıtuğ'un paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

2016 yılında Başak Dizer ile Paris'te nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ, mutlu evliliklerini 2022'de Kurt Efe'nin doğumuyla taçlandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe ile yeni poz! Beğeni yağdı - Resim : 1

BABA-OĞUL MANZARAYA KARŞI

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve Kurt Efe'nin yüzünü göstermekten kaçınan Dizer-Tatlıtuğ çiftinden ünlü oyuncu, oğluyla çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe ile yeni poz! Beğeni yağdı - Resim : 2

Manzarayı izleyen baba oğulun pozu kısa sürede gündem oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe ile yeni poz! Beğeni yağdı - Resim : 3

"KURT EFE BABASININ KOPYASI

Geçtiğimiz aylarda da oğluyla hastane çıkışı objektiflere yansıyan Kıvanç Tatlıtuğ, "Kurt Efe'nin aşısı vardı onun için geldik. Her şey yolunda gidiyor bir problem yok" diye konuşmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe ile yeni poz! Beğeni yağdı - Resim : 4

Sapsarı saçlı Kurt Efe'yi gören sosyal medya kullanıcıları ise "Maşallah", "Babasının kopyası", "Nazar değmesin", "Tıpkı babası", "Ne güzel bir bebek" gibi yorumlar yapmıştı.

BABA OLDUKTAN SONRA HAYATI DEĞİŞTİ: "SABAH KALKIŞLARIM BİLE BAŞKA"

Her fırsatta baba olduktan sonra hayatının değiştiğinden bahseden Kıvanç Tatlıtuğ, "Allah isteyen herkese nasip etsin. Düşünce yapısından tut, sabah kalkışlarım bile başka bir şekilde oluyor" açıklamasında bulunmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe ile yeni poz! Beğeni yağdı - Resim : 5

'İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI'NIN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Aşk-ı Memnu'nun ardından yıllar sonra bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in merakla beklenen İstanbul İçin Son Çağrı filmi 24 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak.

 

Kaynak: Haber Global TV