Aile dizisinden Dilan Polat ve Engin Polat'a 'mail order' göndermesi!

Aile Magazin Haberleri Dilan Polat
Aile dizisinden Dilan Polat ve Engin Polat'a 'mail order' göndermesi!

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Aslan Soykan karakteri kara para aklama, vergi kaçırma gibi iddialarla gündeme gelen ve MASAK tarafından incelemeye alınarak haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat'a gönderme yaptı.

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Aslan Soykan karakteri kara para aklama, vergi kaçırma gibi iddialarla gündeme gelen ve MASAK tarafından incelemeye alınarak haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat'a gönderme yaptı.

KUYUMCULUK ÜZERİNDE MAİL ORDER YAPTILAR İDDİASINA GÖNDERME

Aile dizisinin Aslan Soykan'ı düşmanlarıyla yaptığı konuşmada ''Altın, pırlanta, yüzük, elmas bunlara yönelin bunlarda KDV yok. Bir de posları mail orderdan çektiniz mi tamam. Sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Paranızı milletin gözüne sokmayın, aç olan açıkta olan var kardeş. Bu marina mercek altında baskın yerseniz bana ağlamayın ben parama bakarım.'' sözleriyle Polat çifti olayını özetlemiş oldu.

Aile dizisinden Dilan Polat ve Engin Polat'a 'mail order' göndermesi! - Resim : 1

DİLAN POLAT'TAN YANIT GELDİ: "YAZIK, ÇOK YAZIK"

Bu sahnenin "tvgundemi" hesabı tarafından Instagram'da paylaşılmasıyla da Dilan Polat anında cevap verdi.

Polat gönderinin altına, "Yazık, çok yazık hem de. Hayatımıza dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın" yazdı.

Aile dizisinden Dilan Polat ve Engin Polat'a 'mail order' göndermesi! - Resim : 2

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT GÖZALTINA ALINDI

Haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti gece saatlerinde gözaltına alındı. 

Dilan Polat ve Engin Polat'a yönelik yapılan operasyonla ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Gözaltı sayısı 17'ye yükseldi.

İstanbul merkezli Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa illerinde 43 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda haklarında yakalama kararı olan aralarında Dilan ve eşi Engin Polat'ın da olduğu 30 kişiden 17'si gözaltına alındı.

EVLERDE MERMİ VE BELGELER ÇIKTI

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerine devam ediliyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Polat ailesi hakkında yürütülen operasyon ve çalışmalara ilişkin yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Dilan Polat'ın evinde yapılan aramalarda 80 sayfa dokümana el konuldu. Şirket ortağı Zümrüt Yerebakan'ın evinde 10 bin dolar, Zekai Tepe'nin evinde 1 adet hard disk ve 350 tabanca mermisi, Ahmet Gün'ün evinde ise 36 adet hesap dökümü 120 bin lira ile 1 adet laptop ele geçirildi.

27 FİRMANIN TÜM MAL VARLIĞINA TEDBİR KONULDU

İddiaya göre, MASAK'ın yaptığı incelemede 5 şirket üzerinden sahte fatura yöntemiyle Engin Polat'a ait MİLDA gayrimenkul şirketine 200 milyon lira aktarıldı. Polis ekipleri bu konuda detaylı çalışma başlattı. Ayrıca araştırma süresince aralarında Polat ailesinden 13 kişinin de bulunduğu toplamda 41 şahsın ve 27 firmanın tüm mal varlığına tedbir konulduğu öğrenildi.

SABAHA KARŞI GÖZALTINA ALINDILAR

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve birçok isim gözaltına alındı. Gözaltına alınan işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'ne getirildi.

Kaynak: Haber Global TV