Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı'nın yayın tarihi belli oldu

Netflix Magazin Haberleri Film haberleri
Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı'nın yayın tarihi belli oldu

Aşk-ı Memnu'nun ardından yıllar sonra bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in merakla beklenen İstanbul İçin Son Çağrı filmi 24 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak.

Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisindeki ekran uyumları çok beğenilen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeni proje ile hayranlarını heyecanlandırdı. Başrollerinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi için geri sayım başladı.

Şimdilerde Aile dizisinde boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ ve bir süredir ekranlardan uzak olan  Beren Saat'in hayranları için büyük heyecan yaratan yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın yayın tarihi belli oldu.

"İstanbul İçin Son Çağrı" 24 Kasım'da Netflix'te ekrana getirilecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı'nın yayın tarihi belli oldu - Resim : 1

FİLMİN KONUSU

New York'ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı, unutulmaz bir geceye sürüklenen ikili hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirir. Ancak ortada bir sorun vardır: her ikisi de evlidir.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı'nın yayın tarihi belli oldu - Resim : 2

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN EŞİ BAŞAK DİZER'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, bir reklam projesinde birlikte rol aldı. Lansman sırasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kıvanç Tatlıtuğ, projenin kamera arkasını anlattı. Eşi Başak Dizer için "Dünyanın en iyi annesi ile çalıştığım için çok heyecanlandım" dedi.

"KURT EFE ANNESİNE ÇOK DÜŞKÜN"

Tatlıtuğ, "Şu an şöyle bir karar aldık tabii değişebilir. Ülkemizde yaşayan milyonlarca çocuktan hiçbir farkının olmaması gerekiyor. O da normal duyguyla yaşamasını istediğimiz için anlık verilmiş hissiyati bir karar. İleride büyür, oyuncu olmak ister tabii ki destekleriz" dedi.

Baba olduktan sonra değişen hayatıyla ilgili de konuşan oyuncu, "Detaylara dikkat etmeye başladım çok ilginç bir şekilde uçakta ağlayan bir bebek gördünüz zaman şimdi bir baba veya anne olarak onun neden ağlayabilme ihtimali olduğunu hissetmeye başlıyorsunuz" derken Kurt Efe'nin annesine düşkün olduğ

Kaynak: Haber Global TV