Kırmızı Oda'dan bomba sezon finali: Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Doktor Hanım'a gidiyor

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri Kırmızı Oda
Kırmızı Oda'dan bomba sezon finali: Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Doktor Hanım'a gidiyor

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, bu akşam sezon finali bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin 42. bölümüne, Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar konuk oluyor.

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 18 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan 42. bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finalinde, TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden sürpriz bir isim konuk olacak.

Kırmızı Oda'dan bomba sezon finali: Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Doktor Hanım'a gidiyor - Resim : 1

KIRMIZI ODA SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Babası Vahit'in ölümünden sonra Mitra'nın babasının yasak aşkı olduğunu öğrenen Zafer, eşine geri dönme kararı alıyor. Karısıyla el ele tutuşarak Doktor Hanım'a gelen Zafer, karşısında Mitra'yı görüyor.

Ciddi psikolojik hastalıkları olduğu bilinen Gülben, Esat'ın annesinin istediklerini yapmak için tedavi olmaya karar veriyor. Bunun için harekete geçen Gülben, yardım almak için Doktor Hanım'ın kliniğine gidiyor.

Kırmızı Oda'dan bomba sezon finali: Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Doktor Hanım'a gidiyor - Resim : 2

Kırmızı Oda dizisinde Gülben'in hikayesinin yeni sezonda da devam etmesi bekleniyor.

KIRMIZI ODA SEZON FİNALİ FRAGMAN 

Kırmızı Oda dizisi ile Masumlar Apartmanı dizisi OGM Pictures imzası taşıyor. Ayrıca sevilen diziler Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin yaşam öykülerini barındıran eserlerinden ekranlara uyarlanıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda Masumlar Apartmanı Masumlar Apartmanı dizisi haberleri Kırmızı Oda dizisi haberleri dizi dizi haberleri Kırmızı Oda sezon finali Kırmızı Oda 42. bölüm izle Merve Dizdar TV8 dizileri