Kırmızı Oda'dan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sürpriz transfer

Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir Kırmızı Oda
Kırmızı Oda'dan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sürpriz transfer

Gerçek hikayelerden uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, Ali Rıza'nın geçmişten güvendiği bir dostu olarak Doğduğun Ev Kaderindir'e konuk oluyor.

TV 8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteriyle beğeni toplayan Erkan Petekkaya, yine aynı kanalda ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Delikanlı Sadi karakteriyle konuk oluyor.

Ünlü oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir'in 37. bölümündeki rolüyle izleyenleri şaşırtacak.

Kırmızı Oda'dan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sürpriz transfer - Resim : 1

Delikanlı Sadi, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Ali Rıza’nın geçmişten güvendiği bir dostu olarak ona yardım etmek için devreye girecek.

Kırmızı Oda'dan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sürpriz transfer - Resim : 2

Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Petekkaya'nın sözleşmesi uzatılmıştı. Ünlü oyuncu Kırmızı Oda'da bir süre daha seyirciyle buluşmaya devam edecek. 

Kırmızı Oda'dan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sürpriz transfer - Resim : 3

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 37. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mehdi’nin Cengiz’le ilişkisini kesmesinden sonra intikam almak isteyen ve Mehdi’ye teklifsizce verdiği paranın tefeciliğini yapan Cengiz, Mehdi’nin yumuşak karnını bulur: Zeynep. Zeynep’in ve Barış’ın aileleri ile yaşadığı eve silahlı saldırı düzenleyen Cengiz, suçu Mehdi’nin üzerine yıkmak ister.

Mehdi cephesinde işler sıkışıkken ailesinin güvenliğinden endişelenen Ali Rıza, yardımcı olması için tersaneden tanıştığı ve çok güvendiği Delikanlı Sadi’yi çağırır. Ailesi için her şeyi yapabilecek olan bu gözü kara adam, Cengiz’in durdurabilmek için mücadele eder.

Kaynak: Haber Global TV

Erkan Petekkaya Kırmızı Oda dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisi erkan petekkaya kırmızı oda dizi haberleri TV8 dizileri