Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'dan müjde! Kardeş geliyor

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'dan müjde! Kardeş geliyor

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın annesinin hamile olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı, sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'dan boşandıktan sonra kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı. 

ÜÇÜNCÜ KEZ ABLA OLACAK

Snob Magazin'in özel haberine göre; 51 yaşındaki Acun Ilıcalı ile birlikteliği ve ailesi hakkında çok fazla açıklama yapmayan ve görüntü vermeyen Ayça Çağla Altunkaya'nın annesi İlknur Altunkaya'nın hamile olduğu ortaya çıktı. 

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'dan müjde! Kardeş geliyor - Resim : 1

Doğum için gün sayan Ayça Çağla Altunkaya'nın annesi İlknur Altunkaya'nın hamile haliyle çekilmiş karesi sosyal medyada gündem oldu.

İlknur Altunkaya'nın kız bebek beklediği öğrenildi. Kız kardeşi olacağını duyan Ayça Çağla Altunkaya büyük bir mutluluk yaşadı. Ayça Çağla Altunkaya, üçüncü kez abla olacak.

Acun Ilıcalı'nın müstakbel kayınvalidesinin hamile olması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İLKNUR ALTUNKAYA KİMDİR?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan 22 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya'nın annesidir. Bir dönem Yalova'da yaşadığı bilinmektedir. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanmayan İlknur Altunkaya, 3. kez anne olmaya hazırlanıyor. 

Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya