Kerem Bürsin'in kasları Hande Erçel'i güldürdü

Hande Erçel Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı
Kerem Bürsin'in kasları Hande Erçel'i güldürdü

'Sen Çal Kapımı' dizisindeki meslektaşı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen oyuncu Hande Erçel, önceki gün menajerlik şirketinde yaptığı toplantıdan çıkarken görüntülendi. Bürsin'in kaslarıyla ilgili sorulan soru, Erçel'i kahkaya boğdu.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, önceki gün menajerlik şirketinde toplantı yaptı. Birkaç saat sonra çıkış yapan Erçel'in, keyifli halleri ve şık giyimi dikkat çekti. 

Aşk yaşadığı Kerem Bursin ile birlikte rol alması için sinema filmi teklifi geldiği sorularına yanıt veren oyuncu, "Ben de sizlerden öğreniyorum arkadaşlar, böyle bir teklif gelmedi. Tabiki gelirse seve seve oynarız" diyerek gülümsedi.

'BU SORUYA NE DİYEBİLİRİM Kİ'

Posta'da yer alan habere göre, sosyal medyada Türkiye'nin en kaslı erkekleri sıralamasında zirveyi zorlayan Kerem Bursin'in bu kadar konuşulmasına yanıt vermeyen Erçel, "Bu soruya ne diyebilirim ki" diyerek kahkaha attı.

Sonrasında sohbet ettiği muhabirlere teşekkür eden 27 yaşındaki güzel oyuncu, bindiği aracı ile oradan ayrıldı.

Öte yandan başarılı oyuncu Erçel, geçtiğimiz haftalarda yeşil bikinisi ile sevgilisi Kerem Bürsin'e verdiği pozu, 23.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamıştı. 

Kerem Bürsin'in kasları Hande Erçel'i güldürdü - Resim : 1

'KİM ÇEKMİŞ BU İNANILMAZ FOTOYU?'

Songül Öden, Ayşe Akın ve Alican Aytekin gibi ünlülerin yorum yazdığı fotoğrafa, Kerem Bürsin'den "Wow wow wow kim çekmiş böyle inanılmaz bir fotoyu!" mesajı gelmişti.

Haklarında çıkan 'aşk' haberlerini uzun süre reddeden Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizi sezon finali yaptıktan sonra Maldivler tatiline çıkmış ve sosyal medya paylaşımlarıya iddiaları doğrulamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sen Çal Kapımı Kerem Bursin Hande Erçel