Kardeşlerim dizisine ikinci sezon ayarı

Kardeşlerim
Kardeşlerim dizisine ikinci sezon ayarı

Kardeşlerim dizisi başarılı geçen ilk sezonunun ardından 2. sezona hazırlanıyor. Yeni sezonda bazı değişiklikler yapılacağı konuşuluyor.

Rakiplerine göre geç başlamasına rağmen başarıya ulaşan Kardeşlerim dizisinin lik sezonu 18 bölüm olarak yayınlanmıştı. 

İlk sezonundaki başarısının ardından ikinci sezon planlanırken bazı değişiklikler yapılacağı konuşuluyor.

Kulislerde konuşulan bilgilere göre bazı oyuncular diziden ayrılabilir. Yerlerine ise yeni karakterlerin gelmesi bekleniyor.

Ancak netleşen herhangi bir isim yok. 

Öte yandan ATV daha önce diziyi izlemeyenler için hafta için her gün saat 10:00'da dizinin tekrar bölümlerini yayınlıyor. 

Kardeşlerim dizisinin 2. sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor. 

Kardeşlerim dizisinin konusu

Birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmayan 4 kardeşin yürek burkan mücadelesini anlatıyor. Dizide; Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır.

Yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar bu böyle devam eder… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim dizisi Kardeşlerim dizi haberleri dizi ATV dizileri kardeşlerim 2. sezon