Aralarındaki yaş farkı çok konuşulmuştu! Aileden flaş veto!

Gönül Dağı
Aralarındaki yaş farkı çok konuşulmuştu! Aileden flaş veto!

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı'nın yıldızı Gülsim Ali İlhan'ın kendisinden 22 yaş büyük meslektaşı Durul Bazan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Magazin gündeminde çok konuşulan aşkla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan'ın, 48 yaşındaki meslektaşı Durul Bazan ile aşk yaşıyor. 

İlişkilerini sessiz sedasız yaşamayı tercih eden çiftin birlikteliği yaz tatilinde bir dondurmacıda çekilmiş kareleriyle ortaya çıktı. 

Aralarındaki yaş farkı çok konuşulmuştu! Aileden flaş veto! - Resim : 1

28 yaşındaki Gülsim Ali İlhan'ın ailesinin Durul Bazan'ı veto ettiği ancak güzel oyuncunun ilişkisini sürdürme kararı aldığı öne sürüldü.

Durul Bazan'ın sosyal medya hesabından yaptığı, "Elalem ne der?" sözü kadar duvarları yüksek bir hapishane var mı?" paylaşımı da gönderme olarak yorumlandı.

Aralarındaki yaş farkı çok konuşulmuştu! Aileden flaş veto! - Resim : 2

Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan, 2019 yılında ekrana gelen ve sadece 4 bölüm süren 'Yüzleşme' adlı dizide rol almıştı.

Aralarındaki yaş farkı çok konuşulmuştu! Aileden flaş veto! - Resim : 3

2 yılı aşkın süredir tanışan İlhan ile Bazan'ın arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi.

Aralarındaki yaş farkı çok konuşulmuştu! Aileden flaş veto! - Resim : 4

GÜLSİM ALİ İLHAN KİMDİR?

24 Eylül 1993 tarihinde Bulgaristan'ın Rusçuk kentinde dünyaya geldi. Gülsim Ali Ilhan aslen Bulgar göçmenidir. Çocukluğunu Bulgaristan'da geçirdikten sonra 2009 yılında 'Super Model Ford Models Bulgaria' adlı güzellik yarışmasında birinci oldu. Aynı yıl Brezilya'da düzenlenen 'Ford Models Of The World' güzellik yarışmasında Bulgaristan'ı temsil etti. Bir süre modellik yaptı. 

Başkent İletişim Akademisi'nde oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldıktan sonra 2012 yılında 'Son Yaz Balkanlar' dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçti. Daha sonrasında aynı şekilde ekranlarda pek çok farklı projede ver alarak oyunculuk alanında kendini geliştirmeye devam etti. 

Şu sıralar TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde başrollerde yer alıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

TRT 1 Gönül Dağı Gönül Dağı dizisi Gülsim Ali İlhan Durul Bazan magazin haberleri Gülsim Ali İlhan kimdir kaç yaşında