Sadakatsiz sezon finali yapıyor: Asya ve Derin ölecek mi?

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz sezon finali yapıyor: Asya ve Derin ölecek mi?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz, bu akşam 31. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. Yine soluksuz izleyeceğimiz sahnelerin olduğu Sadakatsiz sezon finali bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in paylaştığı Sadakatsiz, 2 Haziran Çarşamba akşamı 31. bölümüyle sezon finali yapacak.

Sadakatsiz sezon finali yapıyor: Asya ve Derin ölecek mi? - Resim : 1

Seyirciden büyük ilgi gören dizinin sezon finali 3. fragmanı adeta nefes kesti. Fragmanda, Asya, Derin'le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya'nın konuşma teklifini annesinin ısrarla itiraz etmesine rağmen kabul ediyor. 

Derin ve Asya buluşmasında, iki kadın arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor! Çığlık sesleri eşliğinde son bulan fragmandan sonra Asya ve Derin'in ölüp ölmediği merak konusu oldu. 

Sadakatsiz sezon finali yapıyor: Asya ve Derin ölecek mi? - Resim : 2

Sevilen dizinin sezon finalinde neler yaşanacağı bu akşam ortaya çıkacak. 

Sadakatsiz sezon finali bölümüyle 2 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D izleyiciyle buluşacak.

SADAKATSİZ 31. BÖLÜM - SEZON FİNALİ FRAGMAN 

Sadakatsiz sezon finali yapıyor: Asya ve Derin ölecek mi? - Resim : 3

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir. Ali’nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır?

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz Sadakatsiz dizi Sadakatsiz dizisi haberleri sadakatsiz sezon finali kanal d dizileri sadakatsiz izle Sadakatsiz 2 haziran sadakatsiz 31. bölüm Sadakatsiz 31. bölüm sezon finali sadakatsiz son bölümde neler oldu