Müzisyenler adına özür dileyen Tuğba Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan sert tepki: Meslektaşım değil

Müzisyenler adına özür dileyen Tuğba Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan sert tepki: Meslektaşım değil

Kademeli normalleşme kararlarının eğlence ve müzik sektörünün beklentilerini karşılanmamasına müzisyenler tepki göstermişti. Tuğba Ekinci, meslektaşlarının istek biçimlerinin yanlış olduğunu söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi. Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan yanıt gecikmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz pazartesi düzenlenen kabine toplantısının ardından kademeli normalleşme adımlarını açıkladı. Erdoğan, açıkladığı kararlarda müzisyenlerle ilgili detaya yer vermezken, daha sonrasında yayınlanan genelgede de eğlence mekanlarının kapalı kalmaya devam edeceği açıklandı.

"ADAM GİBİ İSTEMEYİ ÖĞRENEMEDİLER"

Bu gelişmenin ardından eğlence sektöründe çalışanlardan art arda tepki gelirken, Tuğba Ekinci dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çalışamadıkları için tepki gösteren müzisyenlere gönderme yaparak "Dünyanın en zeki en karizmatik Cumhurbaşkanı sizden müzisyenlere göre bir düzenleme bekliyorum. Meslektaşlarımın hitap şekilleri için ben özür dilerim. Adam gibi istemeye telaffuzu öğrenemediler ne yazık ki" dedi. 

Müzisyenler adına özür dileyen Tuğba Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan sert tepki: Meslektaşım değil - Resim : 1

"HİÇBİR MÜZİSYENİN MESLEKTAŞI DEĞİL"

Tuğba Ekinci'nin sosyal medyada eleştirilen paylaşımına sanatçı Sevcan Orhan da tepki gösterdi. Orhan, sosyal medya hesabından Ekinci'nin açıklamalarına karşın, "Bu hanımefendi benim meslektaşım değil! Hiçbir müzisyenin meslektaşı değil. Çünkü kendisi 'müzisyen' değil" dedi.

Müzisyenler adına özür dileyen Tuğba Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan sert tepki: Meslektaşım değil - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Tuğba Ekinci Sevcan Orhan magazin haberleri kademeli normalleşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan