Camdaki Kız dizisine bomba transferler

Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu
Camdaki Kız dizisine bomba transferler

Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Merakla beklenen diziye Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun ardından yeni isimler katıldı.

OGM Pictures imzası taşıyan Camdaki Kız'ın oyuncu kadrosuna dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Nadim Güç'ün yöneteceği dizide Burcu Biricik (Nalan) ve Feyyaz Şerifoğlu (Sedat) başrolleri paylaşacak.

Camdaki Kız dizisine bomba transferler - Resim : 1

Ünlü oyuncu Hande Ataizi'nin Sedat'ın sevgilisi Cana Yalçın rolüne hayat vereceği konuşuluyor. Ayrıca Camdaki Kızda; Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut, Selma Ergeç, Nihal Menzil, Enis Arıkan, Feri Güler, Tuğrul Tülek ve Hamza Yazıcı'nın rol alacağı netleşti. 

TRT'de Masumiyet, çarşamba günü tv8'de Doğduğun Ev Kaderindir ve cuma günü de Kırmızı Oda dizileri olduğu için "Camdaki Kız"ın Kanal D'de perşembe günü ekrana gelmesi planlanıyor.

Camdaki Kız dizisine bomba transferler - Resim : 2

CAMDAKİ KIZ KİTABININ KONUSU

Nalan, çocukluğu ve genç kızlığında sefalet çekmeyen ve sonrasında da zengin bir aileye gelin olarak giden bir karakterdir. Ancak bunca bolluğun ve bereketin içerisinde yüzü hiçbir zaman gülmez. Çünkü ailesi tarafından sevgi görmemiştir. Kocası tarafından da aynı sevgisizliğe maruz kalır. Bunun üzerine çocuğunu da daha doğmadan kaybedince Nalan, iyice kendi içine kapanan ve her şeyden elini ayağını çeken bir karaktere dönüşür. Ta ki karşısına Hayri çıkana dek...

Nalan, hiç kimseden görmediği sevgi, ilgi ve alakayı Hayri’den görecektir. Bu esnada kocasından da boşanmıştır. Hayri ile yedi yıl boyunca süren bir ilişki yaşayacaktır. Ancak bahtsız kaderi Nalan’ın peşini burada da bırakmaz. Peki, Nalan mutlu olabilecek midir? Dahası, insanın kaderini değiştirmek elinde midir? İşte tüm bu soruların cevaplarını Nalan, yaşadığı bunalımlar nedeniyle gittiği klinikte, doktoru ile birlikte arayacak ve geçmişi ile ilgili bilinmeyen detayların da sırları böylece aralanacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kimler Camdaki Kız dizisinin konusu ne Camdaki Kız dizisi Camdaki Kız dizisi haberleri Burcu Biricik Camdaki Kız ne zaman yayınlanacak dizi haberleri