Masumiyet dizisindeki İlker aslında Cem Garipoğlu mu?

Masumiyet
Masumiyet dizisindeki İlker aslında Cem Garipoğlu mu?

FOX TV'de ilk bölümüyle ekrana gelen Masumiyet dizisinin, Cem Garipoğlu tarafından canavarca öldürülen Münevver Karabulut'un dramatik hikayesinden yola çıkılarak yazıldığı konuşuluyor.

Başrolleri Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın paylaştığı Masumiyet dizisiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Masumiyet"te sevgilisi Ela'yı (İlayda Alişan) canavarca hislerle darp edip öldü sanarak çöpe atan zengin ailenin oğlu İlker karakterinin (Serkay Tütüncü) Cem Garipoğlu'nun hikayesinden yola çıkılarak yazıldığı öne sürüldü. 

Oldukça varlıklı bir ailenin oğlu olan Cem Garipoğlu 2009 yılında 17 yaşındaki kız arkadaşı Münevver Karabulut'u öldürmüştü.

Masumiyet dizisindeki İlker aslında Cem Garipoğlu mu? - Resim : 1

İLK BÖLÜMÜ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Gold Film imzası taşıyan Masumiyet dizisi hem ekranda hem de dijitalde büyük ilgi gördü. Masumiyet, YouTube'da 4 günde 4 milyon kez izlendi. 

Masumiyet dizisindeki İlker aslında Cem Garipoğlu mu? - Resim : 2

MASUMİYET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

MASUMİYET NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

'Kuruluş Osman', 'Sadakatsiz' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' gibi rakipleriyle reyting mücadelesine giren Masumiyet, her çarşamba saat 20.00'de FOX TV'de ekrana geliyor. 

Masumiyet dizisindeki İlker aslında Cem Garipoğlu mu? - Resim : 3

MASUMİYET DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER? 

Hülya Avşar

Mehmet Aslantuğ

Deniz Çakır

Tolga Güleç

İlayda Alişan

Serkay Tütüncü

Deniz Işın

Selen Uçer

Neslihan Arslan

Asena Tuğal

Ertuğrul Postoğlu

Alayça Öztürk Gidişli

Kimya Gökçe Aytaç

Gizem Ergün

Asena Keskinci

Ozan Kaya Oktu

Rüçhan Çalışkur

Kaynak: Haber Global TV

Masumiyet dizisi dizi haberleri Masumiyet dizisi haberleri Cem Garipoğlu Münevver Karabulut