Kabus yaşayan Hadise'ye Ebru Gündeş'ten gönderme

Hadise
Kabus yaşayan Hadise'ye Ebru Gündeş'ten gönderme

Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı bitti ama yankıları bitmedi. Ayrılıkta payı olduğu iddia edilen Ebru Gündeş bu kez sahneden Hadise'ye gönderme yaptı.

Uzun zamandır Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Hadise'nin, Kaan Yıldırım'la yaşadığı büyük aşk sona erdi ama dedikoduların ardı arkası kesilmedi. Kimileri Hadise'nin yeni şarkısının reklamını yapmak için bu yola başvurduğunu söylese de bu ayrılıkta Yıldırım'ın ailesinin de baskı yaptığı konuşulmuştu.

Kabus yaşayan Hadise'ye Ebru Gündeş'ten gönderme - Resim : 1

Beyaz Magazin'de yer alan iddiaya göre bu ilişkinin bitmesinin perde arkasında Ebru Gündeş vardı. İddialara göre Kaan Yıldırım çıkan haberlerin detayları öğrenmek için Ebru Gündeş'i aradı. Gündeş'in tüm detayları Kaan Yıldırım ile paylaşması üzerine Yıldırım, Hadise ile olan birlikteliğini noktaladı. 

Ebru Gündeş ile konuşup detayları öğrenmesinden sonra ayrılık kararı aldığı iddia edilen Yıldırım, haberleri yalanlayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

'Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık'

Kabus yaşayan Hadise'ye Ebru Gündeş'ten gönderme - Resim : 3

Hürriyet'in haberine göre ise; Hadise, evinde kalan eşyalarını oyuncuya şoförüyle gönderdi. Hadise biten ilişkisinin ardından Yıldırım'a ait tüm izleri evinden sildi. Başarılı şarkıcı bu olayın ardından evinden de taşınma kararı aldı.

Ebru Gündeş'ten Hadise'ye gönderme

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Hadise'ye sahneden mesaj verdi... Gündeş, herkesin özel hayatı var. Bizim de özel hayatımız" var diye başladığı açıklamasında, isim vermeden Hadise'ye adeta taş attı.

Konserde tüm sanatçı arkadaşlarının da sahende olmasını dilediğini söylerken, "Herkesin özel hayatı var, bizim de özel hayatımız var. Onların özel hayatı onları ilgilendirir. Biz onların müziği ile ilgileniyoruz." diye konuştu ve seyirciler bu kinayeli sözleri coşkuyla alkışladı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz aylarda Hadise’nin adı Reza Zarrab ile yasak aşk dedikodusuna karışmıştı. Ebru Gündeş, ‘ihanet’ iddialarıyla gündeme gelen Reza Zarrab’a boşanma davası açmış ve 29 Mayıs 2021’de resmen yollarını ayırmıştı. 

Hadise hakkında ortaya atılan yasak aşk iddialarının ardından jüri üyeliği yaptığı 'O Ses Türkiye' yarışmasına da veda etmişti. 

Kaynak: Haber Global TV

Hadise Kaan Yıldırım Reza Zarrab Kaan Yıldırım magazin haberleri Ebru Gündeş