Ebru Gündeş'ten Hadise'ye gönderme! Tarafını belli etti

Ebru Gündeş'ten Hadise'ye gönderme! Tarafını belli etti

Ebru Gündeş, sosyal medya hesabı üzerinden "Bi Daha Bi Daha" şarkısını paylaşarak Demet Akalın'a destek verdiğini ilan etti. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı, "Hadise ile Demet arasında seçimini yaptı" yorumlarına neden oldu.

Ebru Gündeş-Reza Zarrab boşanmasının etkileri gündemde tazeliğini korurken, yasak aşk iddialarında adı geçen Hadise, son çıkardığı 'Hay Hay' şarkıyla dikkat çekti.

Ebru Gündeş'ten Hadise'ye gönderme! Tarafını belli etti - Resim : 1

Sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise'nin şarkısındaki sözler ise hayranları tarafından manidar bulundu. 

Ebru Gündeş'ten Hadise'ye gönderme! Tarafını belli etti - Resim : 2

Yeni şarkısını piyasaya süren Demet Akalın ise Hadise-Kaan ayrılığını reklam olarak yorumladı.

EBRU GÜNDEŞ'TEN MANİDAR PAYLAŞIM

3 gün arayla şarkı yayınlayan Hadise ile Demet'e destek veren isimler sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. O isimler arasında en çok merak edilen isim ise şüphesiz Ebru Gündeş'ti.

Ebru Gündeş'ten Hadise'ye gönderme! Tarafını belli etti - Resim : 3

İddiaların odak noktasındaki Ebru Gündeş beklenen paylaşımı yaptı. Gündeş, Demet Akalın'a desteğini "Bi Daha Bi Daha" şarkısını paylaşarak ilan etti.

Ebru Gündeş'ten Hadise'ye gönderme! Tarafını belli etti - Resim : 4

Bir magazin programında yer alan iddiaya göre, Kaan Yıldırım ile Hadise ilişkinin bitmesinin perde arkasında Ebru Gündeş vardı. İddialara göre, Kaan Yıldırım çıkan haberlerin detayları öğrenmek için Ebru Gündeş'i aradı. Gündeş'in tüm detayları Kaan Yıldırım ile paylaşması üzerine Yıldırım, Hadise ile olan birlikteliğini noktaladı. 

Ebru Gündeş'ten Hadise'ye gönderme! Tarafını belli etti - Resim : 5

“DOSTÇA AYRILDIK”

Ebru Gündeş ile konuşup detayları öğrenmesinden sonra ayrılık kararı aldığı iddia edilen Yıldırım, haberleri yalanlayarak şu ifadeleri kullandı.

'Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık'

Hürriyet'in haberine göre ise; Hadise, evinde kalan eşyalarını oyuncuya şoförüyle gönderdi. Hadise biten ilişkisinin ardından Yıldırım'a ait tüm izleri evinden sildi. Başarılı şarkıcı bu olayın ardından evinden de taşınma kararı aldı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz aylarda Hadise’nin adı Reza Zarrab ile yasak aşk dedikodusuna karışmıştı. Ebru Gündeş, ‘ihanet’ iddialarıyla gündeme gelen Reza Zarrab’a boşanma davası açmış ve 29 Mayıs 2021’de resmen yollarını ayırmıştı. 

Hadise hakkında ortaya atılan yasak aşk iddialarının ardından jüri üyeliği yaptığı 'O Ses Türkiye' yarışmasına da veda etmişti. 

Kaynak: Haber Global TV

Ebru Gündeş Hadise Demet Akalın magazin haberleri hadise'nin yeni şarkısı hay hay Demet Şener