Hadise'den 'Hay Hay' açıklaması: Belki de en güzel intihar etme şekli...

Hadise'den 'Hay Hay' açıklaması: Belki de en güzel intihar etme şekli...

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise'nin yeni şarkısı Hay Hay kısa sürede gündem oldu. Hadise yaptığı paylaşımla şarkının hikayesini anlattı.

Oyuncu Kaan Yıldırım ile Hadise birlikteliği, yılın sürpriz aşklarından olmuş ve sosyal medya paylaşımlarına da yansıyan ünlü çiftin aşkı hayranlarını oldukça mutlu etmişti. Kısa bir süre önce ayrılan ikili magazin gündeminden düşmüyor. 

Hadise'den 'Hay Hay' açıklaması: Belki de en güzel intihar etme şekli... - Resim : 1

Hadise'nin ayrılık iddiaları sonrası yeni şarkısı Hay Hay sözleriyle dikkat çekti. Bu sözlerin mesaj olup olmadığı konuşulurken Hadise'den açıklama geldi. Hadise açıklamasında şunları söyledi:

Hadise'den 'Hay Hay' açıklaması: Belki de en güzel intihar etme şekli... - Resim : 2

"Hay Hay klibimizin hikayesi; hayatı savaşmakla, mücadele etmekle geçen tüm kadınların hikayesi... Yorulmadan yürüyen, yere düşse bile kendi gücü ile ayağa kalkan sadece kendine yenilen kadınların hikayesi.

Hadise'den 'Hay Hay' açıklaması: Belki de en güzel intihar etme şekli... - Resim : 3

1947 yılında hayatına son veren, bu son ile tarihe geçen en güzel intihar olarak bilinen 'Evelyn Francis Mchale'nin hikayesi... Herkes kendi hikayesini yazmaya, acısıyla, mutluluğuyla yaşamaya devam etmekten asla vazgeçmesin..."

Hadise'den 'Hay Hay' açıklaması: Belki de en güzel intihar etme şekli... - Resim : 4

HADİSE - HAY HAY 

Kaynak: Haber Global TV

Hadise Hay Hay şarkısı magazin haberleri hadise'nin yeni şarkısı hay hay Kaan Yıldırım