İkinci kez baba oluyor... Eski futbolcu İlhan Mansız evlendi!

Magazin Haberleri
İkinci kez baba oluyor... Eski futbolcu İlhan Mansız evlendi!

Eski milli futbolcu İlhan Mansız iki senedir aşk yaşadığı Azerbaycanlı Lela Leyla ile Arizona'da evlendi. İkinci kez baba olmaya hazırlanan İlhan Mansız nikahtan ilk karelerini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Futbol kariyerinin yanı sıra 2002 Dünya Kupası'ndaki performansıyla da hafızalarımıza kazınan İlhan Mansız, uzun zamandır aşk yaşadığı Lela Leyla ile evlendi. İkinci kez baba olmaya hazırlanan Mansız, doğuma sayılı günler kala sevgilisi Lela Leyla ile nikah masasına oturdu.

İkinci kez baba oluyor... Eski futbolcu İlhan Mansız evlendi! - Resim : 1

ABD'nin Arizona eyaletinde evlenen çifte yakın dostları eşlik etti. İlhan Mansız, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla güzel haberi duyurdu.

İkinci kez baba oluyor... Eski futbolcu İlhan Mansız evlendi! - Resim : 2

İlhan Mansız nikahtan karelerini, "Mr&Mrs Mansız... Tanıştığımız günden itibaren hayatıma anlam katan ve eşim olduğun için beni en şanslı yapan aşkım seni çok seviyorum" notu ile yayınladı.

Eski sevgilisi Alman Nina Ritter'den Aimee adında bir kızı bulunan İlhan Mansız, geçtiğimiz günlerde oğlu olacağını duyurmuştu.

İkinci kez baba oluyor... Eski futbolcu İlhan Mansız evlendi! - Resim : 3

İlhan Mansız, "Paylaştıkça çoğalan ender şeylerden biri mutluluktur, 2 hafta önce bebeğimizin cinsiyeti öğrendik ve bu gün sizlerle paylaşmak istedik, aramıza katılmanı dört gözle bekliyoruz canım oğlum" demişti.

İkinci kez baba oluyor... Eski futbolcu İlhan Mansız evlendi! - Resim : 4

İLHAN MANSIZ FUTBOLU NE ZAMAN BIRAKTI?

İlhan Mansız 2006 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonucunda futbola veda etme kararı aldı. Ancak daha sonra 2008 yılında Japonya'da oynanan bir gösteri maçında yer alarak maçta 2 gol kaydetti. Tedavisini Almanya'da sürdüren İlhan Mansız 2009 yılında futbola geri dönme çabasına girdi ve 1860 Münih ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Ancak 1860 Münih takımı hazırlık maçlarında 2 gol kaydeden İlhan Mansız ile anlaşma imzalamadı.

1860 Münih ile anlaşma imzalayamayan İlhan Mansız, 2009 yılının Temmuz ayında futbolculuk kariyerine son vermiştir. İlhan Mansız futbolculuk kariyeri boyunca en yüksek değerini Vissel Kobe'de oynadığı sırada 5 milyon Euro olarak kazanmıştır.

 

 

Kaynak: Haber Global TV