İbrahim Tatlıses ve 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya Bodrum'da 500 kilo çiğ köfte dağıttı

Bodrum İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses ve 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya Bodrum'da 500 kilo çiğ köfte dağıttı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya, yaptığı televizyon programındaki başarısından dolayı, Bodrum'da başta kamu çalışanları olmak üzere vatandaşlara 500 kilo çiğ köfte dağıttı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses yaptığı televizyon programındaki başarısından dolayı, Bodrum'da başta kamu çalışanları olmak üzere vatandaşlara 500 kilo çiğ köfte dağıttı. Hayranlarıyla bir araya gelen Tatlıses'e arkadaşı Gülçin Karakaya (25) da eşlik etti.

Bodrum Bitez Mahallesi'nde bulunan çiğ köfte işletmesine gelen türkücü İbrahim Tatlıses, yaptığı televizyon programındaki başarısından dolayı başta kamu çalışanları olmak üzere vatandaşlara 500 kilogram çiğ köfte dağıttı. Sabah saatlerinde İzmir'den arkadaşı Gülçin Karakaya ile yola çıkan Tatlıses, hayranlarıyla bir araya geldi. İşletmenin önünde türkü söyleyen Tatlıses'e sevenleri de eşlik etti. Keyifli dakikalar yaşayan Tatlıses'in bu anlarını hayranları çektiği fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde yeni imajıyla dikkat çeken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bu kez kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'yla gündeme geldi. İbrahim Tatlıses’le aşk yaşadığı iddia edilen Gülçin Karakaya, ünlü sanatçıyla Bodrum’a giderken çektiği selfie’yi sosyal medya hesabında paylaştı. Ünlü türkücüyle birlikte çekilen pozunu Instagram'ın hikayeler bölümünden paylaşan Karakaya, fotoğrafına "Biz yine yollarda" yazarak kalp emojisiyle Tatlıses’i etiketledi.

Tatlıses, daha önce aşk iddiaları hakkında, "Sağ kolum çalışıyor, sol kolum çalışmıyor. Gülçin de sol kolum, var mı ötesi?" demişti. Gülçin Karakaya ise konuyla ilgili suskunluğunu koruyor.

 

Kaynak: DHA

ibrahim tatlıses Gülçin Karakaya Bodrum