İbrahim Tatlıses mal varlığını açıkladı! Say say bitmiyor...

İbrahim Tatlıses Magazin Haberleri
İbrahim Tatlıses mal varlığını açıkladı! Say say bitmiyor...

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, servetini açıkladı. Tatlıses'in mal varlığında kebap salonlarından otellere, limuzinden araziye kadar birçok şey bulunuyor. Servetini yazılı olarak paylaşan Tatlıses'in mal varlığı dudak uçuklattı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses mal varlığını açıkladı. Tatlıses'in servetinde adeta yok yok. Kebap salonlarından otellere, limuzinden araziye sahip olan ünlü sanatçı mal varlığında olan her şeyi bir bir anlattı.

SERVETİNİ TEK TEK SIRALADI

Geçtiğimiz günlerde medyada 'serveti dudak uçuklatan ünlüler' başlıklı bir liste yayınlanmıştı. Listede ismi ilk sıralarda bulunan Tatlıses, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Listede belirtildiği gibi bir servete sahip olmadığını belirten Tatlıses, servetini kendi açıkladı.

İbrahim Tatlıses mal varlığını açıkladı! Say say bitmiyor... - Resim : 1

İŞTE İBRAHİM TATLISES’İN MAL VARLIĞI…

Tüm servetini yazılı olarak açıklayan İbrahim Tatlıses'in paylaşımı gündem oldu. TGRT'nin aktardığına göre İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şu şekilde:

" Seyrantepe'de 1.5 dönüm arsa üzerinde bulunan bir kebap salonu, TV binası, Tatlıses Şirketler Grubu binası, By Tatlısesgiyimin atölyesi ve mağazası, Demirciköy Alarko Sitesi'nde bir villa, Seyrantepe OYAK Sitesi'nde üç daire, Şanlıurfa'da bir daire, Şanlıurfa'da 3 dönüm arsa, İzmir Narlıdere Folkart Evleri'nde bir daire, Hadımköy Günışığı Konaklarında bir villa, 1 tekne, 2 sürat motoru, 2 adet Mercedes marka otomobil, 3 Jeep, 1 limuzin, 20 şirket aracı, Bodrum Bitez'de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde bir villa, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm arsa, Kuşadası'nda 8 dönüm üzerine 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul'da 5 kebap salonu, Uydu kanalı ve D-Smart'ta yayında olan TV kanalı, birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV."

İBO SHOW YAYIN TARİHİ VE KANALINI AÇIKLADI

Star TV'de yayınlanan İbo Show'un sezon finali yapmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Ünlü türkücü Tatlıses, Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu ve İbo Show programıyla ilgili yaşanan gelişmeleri anlattı. Tatlıses, şu ifadelere yer verdi:

"Her kanalda dizi dizi sıraya girdik... İbo Show Tatlıses Tv'ye yapacağız. Stüdyo hazırlığımız bir aya biter 2 aya kadarda sizlerle olacağımız için çok mutluyuz İbo Show sizlerle olacak herkese yer vereceğiz!"

İbrahim Tatlıses mal varlığını açıkladı! Say say bitmiyor... - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

ibrahim tatlıses Star TV İbo Show magazin haberleri