Ebru Şahin ile Cedi Osman ayrıldı mı? İlk açıklama geldi

Ebru Şahin ile Cedi Osman ayrıldı mı? İlk açıklama geldi

Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin'in 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Cedi Osman'la paylaşım yapmaması ayrılık iddialarını gündeme getirdi. Ünlü oyuncunun menajerinden konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

2020'nin yaz aylarında Alaçatı'da aşkı bulan Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman’ın birlikteliği mesafe tanımıyordu.

Her fırsatta bir araya gelen çiftin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde paylaşım yapmaması dikkat çekti. Hercai dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin'in sosyal medya hesabını dondurması ayrılık iddialarının güçlenmesine neden oldu. 

Ebru Şahin ile Cedi Osman ayrıldı mı? İlk açıklama geldi - Resim : 1

"SOSYAL MEDYA DETOKSUNA GİRDİ"

Takvim'in haberine göre; Magazin kulislerinde ünlü çiftin ayrıldığı konuşulurken, Ebru Şahin'in menajeri, "Sosyal medyasını kapatma nedeni ayrılık değil. Sadece bir süreliğine sosyal medya detoksuna girdi" açıklamasında bulundu. 

"RUHSAL MESAFE SIFIR"

Geçtiğimiz günlerde bir moda dergisine röportaj veren Ebru Şahin ilişkisiyle ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Cedi ile küçüklüğümüzden beri farklı çevrelerde, farklı güven anlayışlarında büyürken hep aynı içgüdüyle hareket ettiğimizi fark ettik. Hayatın tadına baktığımız yerler farklı ama aldığımız tat aynı. Hani biriyle konuşmana gerek kalmadan her şeyi halledersin ya, aramızda öyle bir bağ var.

Birbirimizde her gün yeni bir şey keşfediyoruz. Ben ilişkilerin insanları farklılaştırdığını düşünüyordum. Ama şu an birbirimize; özgürlüğümüzden ve karakterimizden feragat etmeden, her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum.

Mesafeden dolayı tabii ki zorlandığımız, destek olmamız gerektiğinde uzaklıktan dolayı canımızın sıkıldığı oluyor. Ama hiçbir zaman aramızda ruhsal bir mesafe yok. Bence en önemlisi bu. İş ve özel hayatımızda her koşulda birbirimize güven ve desteğimiz tam.”

Ebru Şahin ile Cedi Osman ayrıldı mı? İlk açıklama geldi - Resim : 2

Hercai dizisi Ebru Şahin Cedi Osman magazin haberleri