Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin'i görmek için Mardin'e gitti

Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin'i görmek için Mardin'e gitti

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, sevgilisi Ebru Şahin'in özlemine dayanamayınca ABD'den Mardin'e gitti. Ünlü çiftin buluşması sosyal medyayı salladı.

Cedi Osman ile Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin’in aşkı dolu dizgin devam ediyor. Şahin'i ailesi ile tanıştıran 25 yaşındaki Cedi Osman’dan beklenmeyen bir hamle daha geldi.

DİZİ SETİNİ DE ZİYARET ETTİ 

Cedi Osman ve Ebru Şahin işleri sebebiyle görüşemiyordu. Çeşme tatilinin ardından İstanbul’a dönen mutlu çift, iş gereği zorunlu olarak ayrılmak zorunda kalmıştı. Ebru Şahin dizi çekimler için Mardin’e, Cedi Osman ise kariyerini sürdürdüğü ABD’ye doğru yol almıştı.

Milli basketbolcu Cedi Osman, sevgilisi Ebru Şahin’in hasretine dayanamayınca Cleveland’tan Mardin’e doğru yola çıkarak, Ebru Şahin’in rol aldığı Hercai dizisinin setine gitti. Mardin’de sevgilisiyle hasret gideren Cedi Osman, aynı zamanda dizi setine de ziyarette bulundu.

Basketbolcu, sevgilisiyle birlikte çekildikleri pozları sosyal medya hesabından ‘İyi ki’ notuyla paylaştı. İkilinin aşk pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı. 

Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin'i görmek için Mardin'e gitti - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Cedi Osman Ebru Şahin Mardin Hercai dizisi sosyal medya