Hekimoğlu'nun Zeynep'i Damla Colbay gönlünü doktora kaptırdı

Hekimoğlu
Hekimoğlu'nun Zeynep'i Damla Colbay gönlünü doktora kaptırdı

Kanal D dizisi Hekimoğlu'nda doktor Zeynep karakterine hayat veren Damla Colbay gönlünü yakışıklı bir doktora kaptırdı. Ünlü oyuncunun Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ali Osman Çiçek ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Kanal D'de ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin doktor Zeynep'i Damla Colbay, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ali Osman Çiçek'le aşk yaşamaya başladı. 

Uzun süredir aşk hayatıyla magazinde yer almayan Colbay, yeni aşkının ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından kalp emojisiyle paylaştı. 

Hekimoğlu'nun Zeynep'i Damla Colbay gönlünü doktora kaptırdı - Resim : 1

Özel hayatıyla merak uyandıran güzel oyuncunun paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Hekimoğlu'nun Zeynep'i Damla Colbay gönlünü doktora kaptırdı - Resim : 2

Dünyaca ünlü dizi House MD uyarlaması olan Hekimoğlu'nda doktor Zeynep olarak sevenlerinin karşına çıkan Damla Colbay, geçtiğimiz temmuz ayında “Aşk hayatınız nasıl gidiyor?” sorusuna “Beyaz atlı prensi bekliyoruz bakalım” yanıtını vermişti. 

Hekimoğlu'nun Zeynep'i Damla Colbay gönlünü doktora kaptırdı - Resim : 3

DAMLA COLBAY KİMDİR?

Damla Colbay 14 Ocak 1993'de İzmir'de doğdu. Üniversite stajı için geldiği İstanbul'da oyunculuğa başladı ve Kara Para Aşk dizisinde oynadığı "Demet" karakteriyle tanındı. 2015 yılında Hayat Mucizelere Gebe isimli dizinin kadrosuna başrol olarak girdi ve "İnci" karakterini oynadı. 2016-2017 yılları arasında İçerde dizisinde "Eylem" karakterini canlandırdı. 2019 yılında Zengin ve Yoksul dizisinde kısa bir süre oynadıktan sonra aynı yılın Aralık ayında başlayan Hekimoğlu dizisinde Zeynep Can karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

Hekimoğlu dizisi Hekimoğlu dizisi haberleri Damla Colbay Damla Colbay kimdir magazin haberleri