Hastaneden taburcu olan ünlü oyuncu Selin Yeninci takipçilerine seslendi

koronavirüs Bir Zamanlar Çukurova
Hastaneden taburcu olan ünlü oyuncu Selin Yeninci takipçilerine seslendi

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Saniye'si Selin Yeninci, 11 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Uzun süredir hastalıkla mücadele eden güzel oyuncu sosyal medyadan takipçilerine seslendi.

Ünlü oyuncu Selin Yeninci, 11 gün önce dizi çekimi için bulunduğu Adana’da koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yeninci, 11 gündür tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Mutasyonlu virüse yakalandığı konuşulan Selin Yeninci, hastaneden taburcu olduktan sonra sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterini canlandıran Selin Yeninci, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Hastaneden taburcu olan ünlü oyuncu Selin Yeninci takipçilerine seslendi - Resim : 1

“5 GÜNLÜK KARANTİNAYA GİRDİM”

“Ben taburcu oldum. Yoğun bakım sonrası önerilen 5 günlük karantinaya girdim bile. Dünyalar güzeli annem duyduğu an Adana’ya geldi. Biricik kardeşimle haftalardır uyumuyorlar. 

Her şeyimle yakından ilgileniyorlar. Şimdi çok mutlu ama yorgunlar. Size çok selam söylüyorlar. Baş meleğim Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Aydın Halefoğlu’na çok çok teşekkür ederim. 

Sürecin tamamında tüm samimiyeti ve özverisiyle benimle yakından ilgilenen, koşullarımın iyileşmesi için her an tetikte olan, bu süreçte ailemle sürekli ortak hareket eden şirketim Tims&Bi’ye çok teşekkür ederim. 

Ve benim canım dostlarım, büyüklerim, güzel kardeşlerim, tanıdıklarım, bir kez gördüğüm halde her gün duasını aldıklarım…

İnsanın kendi için iyi şeyler dilemeye nefesinin olmadığı zamanlarda öyle bir geldiniz tazelediniz ki ortalığı. Arayan, soran, dua eden, mesaj yazan, güzel dilekleriyle her gün yanımda olan, her gün hastaneye gelen, hediyeler, nazarlıklar yollayan tüm güzel yürekli güzel bakışlı siz güzel dostlarıma çok teşekkür ederim. Her kötü anımda geldiniz tazelediniz ortalığı. Güzel ellerinizi sırtıma koydunuz. Çok şükür. İyi ki varsınız. Bana çok güzel vitaminler, moraller verdiniz. Bundan sonra benim de elim sizin sırtınızda... Sizin için de ben varım, her zaman…

Hastaneden taburcu olan ünlü oyuncu Selin Yeninci takipçilerine seslendi - Resim : 2

Şu an hastanede yatan, sağlık sorunu olan, çareli ve çaresiz hastalıklarla savaşan herkese acil şifalar diliyorum. Hasta yakınlarına da saygılarımı sevgilerimi yolluyorum. Artık her gün ben de duacınızım.

Ellerinizden, gözlerinizden öpüyor, tek tek sarılıyorum. Güzeli, sağlığı, iyiliği çoğaltmak için verdiğiniz çaba büyük ders oldu. Birlikte geçireceğimiz yıllar için sabırsızlanıyorum.”

Hastaneden taburcu olan ünlü oyuncu Selin Yeninci takipçilerine seslendi - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Selin Yeninci yoğun bakıma kaldırılan selin yeninci Bir Zamanlar Çukurova dizi haberleri koronavirüs selin yeninci koronavirüs koronavirüs